Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lesz az élete annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lesz az élete annak akinek sohasem lesz szex és nő az életében? 20/F

Figyelt kérdés
A mai nap folyamán megfogalmazódott bennem ez a kérdés. Megkérek mindenkit,hogy csak komolyan válaszoljon. Az most nem lényeges,hogy miért nem lesz sohasem senkim sem csak kíváncsi vagyok. 20/F

2018. dec. 5. 21:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
Nyugodt, és tartalmas.
2018. dec. 6. 00:15
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Az általam ismert agglegények nagy része alkesz, és rossz az egészségügyi állapota.
2018. dec. 6. 00:36
 13/20 anonim ***** válasza:
94%
Ez teljes egészében az illető értelmi és önismereti szintjétől függ.
2018. dec. 6. 01:33
 14/20 Szergej55 ***** válasza:
Azt mondom, maradjunk a lovon és ne essünk át egyik oldalára sem. Ha valakinek az élete akkor teljes, ha családot tud alapítani (amire kb. a szóba jövő partnerjelöltek 10%-a ha alkalmas, így nagyon körültekintően kell partnert választani), akkor fontos ehhez valaki. Nem azért, hogy csak kufircoljon az ember, annak önmagában semmi értelme sincs, megkockáztatom, hogy még többet is árt, mint amennyit hoz. Én a magam részéről pozitívan értékelem, hogy egyre többen jönnek rá (itt is), hogy az általános kánon, ami a szexuális forradalom (vagy inkább rabszolgaság?) óta terjed, hogy dugj éjjel-nappal, egy baromság, és nem ez az életünk egyetlen lényege. Ha e nélkül akarsz élni, tedd.
2018. dec. 6. 09:19
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez a személytől függ.

Lehet kiteljesedett élete, ha van egy hivatása.

De ha nincs, akkor egy megkeseredett alkesz is lehet belőle. Hozzáteszem, megkeseredett alkesz feleség mellett is lehet valami. Az egész attól függ, hogy mennyire van életcélja, mennyire kiegyensúlyozott, stb.

2018. dec. 6. 09:58
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

25 vagyok. Barátnőm sosem volt, szex meg... hónapot óta filózok azon, hogy karácsonykor elmenjek prostihoz, legalább ne szűzként dögöljek meg. Kezdek alkoholista lenni, bunkó és flegma vagyok mindenkinvel, veszélyérzetem nincs, a haveri kapcsolataimat leépítettem már rég, és évek óta mindennap öngyilkossági gondolataim vannak. Gyűlölöm magamat és mindenki mást is.

Minden munkahelyemen azt gondolom, hogy "na majd most, itt biztos szerzek valakit". Csak hát hiába dolgozok kereskedelemben több mint egy éve, ha minden nő kannal az oldalán jön be. Persze akkor se lennék meggyőzőbb, mert egy-egy szóban válaszolok minden kérdésre és látszik rajtam, hogy nekem csak nyűg a vásárló (műszaki eladó vagyok). Tinderen nagyjából 1500 jobbra húzásnál járok, az összes létező társkeresőn meg úgy 150 elküldött levélnél, szóval van mire alapoznom, hogy soha nem lesz senkim, elég reprezentatív ez a ~1650 fős merítés. Ha meg egyetemen nem sikerült találnom senkit, főleg nem fog munkában. Természetesen 99%, hogy mindez a külsőm miatt - mert hát a belső a fontos, mint tudjuk.

2018. dec. 6. 13:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Hasonló a férek élete is. Az sem jobb.
2018. dec. 6. 13:53
 18/20 anonim ***** válasza:
76%

20 évesen megvagy győződve róla h neked sosem lesz ?

Egyébként leszámítva a fentieket pont olyan élted lehet mint bárki másnak.

Utazgathatsz, tanulhatsz, építhetsz karriert, járhatsz koncertekre...

Ez nem 95%-ot változtat max 20-at.

2018. dec. 6. 22:19
 19/20 anonim ***** válasza:
79%

"Az általam ismert agglegények nagy része alkesz, és rossz az egészségügyi állapota."

Vicces nekem egy 4 gyerekes ismerősöm ugyanez.

2018. dec. 6. 22:19
 20/20 anonim ***** válasza:
72%

#19 jaja, én is családos alkeszokat ismerek, többség az asszony miatt lett alkesz.

Egyik idősebb agglegény ismerősöm jóízűeket éttermezik, lazul, hobbirepked.

Másik szintén gasztromegszálott, motoros, utazó, bulizó.

2018. dec. 7. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!