Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lesz az élete annak akinek sohasem lesz szex és nő az életében? 20/F
Ez a személytől függ.
Lehet kiteljesedett élete, ha van egy hivatása.
De ha nincs, akkor egy megkeseredett alkesz is lehet belőle. Hozzáteszem, megkeseredett alkesz feleség mellett is lehet valami. Az egész attól függ, hogy mennyire van életcélja, mennyire kiegyensúlyozott, stb.
25 vagyok. Barátnőm sosem volt, szex meg... hónapot óta filózok azon, hogy karácsonykor elmenjek prostihoz, legalább ne szűzként dögöljek meg. Kezdek alkoholista lenni, bunkó és flegma vagyok mindenkinvel, veszélyérzetem nincs, a haveri kapcsolataimat leépítettem már rég, és évek óta mindennap öngyilkossági gondolataim vannak. Gyűlölöm magamat és mindenki mást is.
Minden munkahelyemen azt gondolom, hogy "na majd most, itt biztos szerzek valakit". Csak hát hiába dolgozok kereskedelemben több mint egy éve, ha minden nő kannal az oldalán jön be. Persze akkor se lennék meggyőzőbb, mert egy-egy szóban válaszolok minden kérdésre és látszik rajtam, hogy nekem csak nyűg a vásárló (műszaki eladó vagyok). Tinderen nagyjából 1500 jobbra húzásnál járok, az összes létező társkeresőn meg úgy 150 elküldött levélnél, szóval van mire alapoznom, hogy soha nem lesz senkim, elég reprezentatív ez a ~1650 fős merítés. Ha meg egyetemen nem sikerült találnom senkit, főleg nem fog munkában. Természetesen 99%, hogy mindez a külsőm miatt - mert hát a belső a fontos, mint tudjuk.
20 évesen megvagy győződve róla h neked sosem lesz ?
Egyébként leszámítva a fentieket pont olyan élted lehet mint bárki másnak.
Utazgathatsz, tanulhatsz, építhetsz karriert, járhatsz koncertekre...
Ez nem 95%-ot változtat max 20-at.
"Az általam ismert agglegények nagy része alkesz, és rossz az egészségügyi állapota."
Vicces nekem egy 4 gyerekes ismerősöm ugyanez.
#19 jaja, én is családos alkeszokat ismerek, többség az asszony miatt lett alkesz.
Egyik idősebb agglegény ismerősöm jóízűeket éttermezik, lazul, hobbirepked.
Másik szintén gasztromegszálott, motoros, utazó, bulizó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!