Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyenjogúság van, akkor miért kell még mindig a férfiaknak kezdeményezniük?
Hát így kérem, könnyű. De én átlátok a szitán, és tudom, hogy egyesek milyen hátsó szándékkal írogatnak itt!
Meg miféle szöveg az már, hogy "nem érzi magát nőnek valaki, hogyha neki kell kezdeményezni"? Meg az is, hogy "nem tud férfiként tekinteni azokra, akik nem kezdeményeznek"? Húúú, kérem, mekkora arca van itt egyeseknek!
De megálljatok, jön majd rátok is dér, jön majd idő, amikor már nem lesztek annyira kelendőek, és lejjebb kell, hogy adjátok az arcotokat! És ki kell, hogy jöjjetek a páholyból. Mert az általatok vágyva vágyott férfiak mind ott hagynak majd benneteket, mint a szemetet, vagy pedig eleve szóba sem állnak majd veletek! Megálljatok, nem lesz mindig ilyen arany dolgotok, nem fogják a férfiak mindig kinyalni a hátsótokat, meg még máshol is!
Na egyelőre befejeztem, most már lehet bökni a piros kézre.
# 31
Soha nem fogok lejjebb adni semmiből. Miért hagyna ott engem a nekem megfelelő, szeretett férfi?
Arra leszek kivancsi, ha az AI eljut arra a szintre, hogy jonnek majd az elethu szexrobotok elerheto aron. Eleg sok no fog bepokhalosodni, ugye a ferfiaknak inkabb a fizikai inger kell a szexben. Ha jo lesz a robot, sokaknak meg fog felelni. De a noknek inkabb erzelmi visszacsatolasra van szukseg, es azt a (pocsos) robot nem tudja, vagy csak ha nagyon fejlett robotok lesznek. De a megfelelo fizikai ingert nyujto robot hamarabb elerheto lesz, mint az erzelmi katarzist nyujto robot.
Tehat lesz egy idosav, amikor a ferfiak robotszexelnek, a nok pedig meg nem.
Eleg sok srac ki fogja magat irni a parkapcsolati piacrol, szarni fognak a csajozasra magasrol, es fiatalon ra fognak kapni a robotszexre. Olyan hatasa lesz, mint a vilaghaboruknak. Szerintem meg fognak tanulni a nok kezdemenyezni :)
Bizony....
F
Nőként nekem erről az alábbi a véleményem:
Régebben többször is kezdeményeztem, de teljesen feleslegesen. Sosem lett semmi az ilyen próbálkozásaimból. Azóta inkább én is megvárom, hogy a férfi kezdeményezzen, minthogy megint pofára essek. Elég volt anno. Egyszerűen rögzült az agyamban, hogy ha nekem kell kezdeményezni, akkor az már régen rossz, mert jó eséllyel úgysem akar semmit az illető. Beszéltem erről más nőkkel, és nekik is hasonlóak a tapasztalataik.
Tudjátok, szokták mondani, hogy a nő választ.
Ja, persze... Azok közül a férfiak közül, akik udvarolnak neki. Ezt azért ne felejtsük el :) Szóval sokkal szívesebben választok valakit azok közül, akik alapból udvarolnak, minthogy törjem magam valakiért, aki lehet, hogy visszautasít.
Ez az őszinte válaszom. Remélem tudtam segíteni. :)
30: ezt pont nem rád értettem, hanem azokra, akik nagy fölényesen és pökhendien kiforgatják itt a szavakat.
33: meg nem is rád gondoltam, de ha már írtál, a jövőt te sem tudhatod, még otthagyhat
Nem vagyok nyomorék, hogy ne álljam meg egyedül a helyem és le lehessen csak úgy alázni. Különben meg otthagyhatom én is.
De nem hiszem, hogy bekövetkezne bármelyik is. Ha pedig mégis, akkor sem fogok visszavenni az arcomból és az igényeimből.
A sors meg a rátok rakott teher, ne röhögjek már...Az igazi férfi szeret "vadászni" és szívesen kezdeményez nőknél. Nem panaszkodik, hanem szeret férfi lenni és egy nőies nőre vágyik.
Sajnálom, ha nem fogadjátok el a tényszerű választ: ha egy nő kezdeményez, az még mindig sokszor visszatetsző, rámenősnek, olcsónak tűnik tőle sok férfi szemében, míg ők ha kezdeményeznek, férfinek érzik magukat. Soha nem kéne olyan, aki azon sírdogál, miért nem kezdeményeznek a nők.
"ha egy nő kezdeményez, az még mindig sokszor visszatetsző, rámenősnek, olcsónak tűnik tőle sok férfi szemében"
Ez azért még mindig szánalmas. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!