Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyenjogúság van, akkor miért kell még mindig a férfiaknak kezdeményezniük?
15 os, en elvegzem a hazimunkat, nekem semmi bajom vele, de ha a csaj azt mondja hogy o dolgozik es egyenjogusag van akkor felall a szor a hatamon egyreszt nem 12ezik mint en hanem 8 masreszt konnyebb a munkalya is dehat igen egyenjogusag ki is dobtam a fenebe aztan nehogymar o jojjon pofozkodni mikor nincs igaza, de vegulis itt is csak a nonek van igaza gyakorin is valo eletben is.
Tetszett amit irtal, csak a gond hogy a no kezdi a vitat legtobbszor es o kezdi a pofont legtobbszor.
Megkeseredett kisfiu? Igazad van az vagyok :D
Ki mondta, hogy kell? Csak akkor kezdeményezzen ha úgy érzi, hogy szeretne, ha akarja a nőt.
Akár divat, akár nem a női kezdeményezés, én nem tudok úgy ránézni egy pasira férfiként aki nem kezdeményez, ha rám vár azt hiszem, hogy nem akar semmit.
Egyenjogúság? Hol van itt egyenjogúság, apukám?
Amíg a nő ledolgozza a napi 8 óráját, utána, főz, takarít, esetleg még leckézik a gyerekkel, addig a férfi ledolgozza a napi 8 óráját és ennyi.
Marha nagy az egyenjogúság....
Kezdeményezni meg nem kötelező, maximum nem lesz nőd, ennyi.
Hogy kiforgatják itt a szót egyesek, istenem! Nyilvánvaló, hogy nem kötelező jogi értelemben. De tudom én, nagyon ravasz itt némelyik nő, mert tudják nagyon jól, hogy nem erre gondolunk. Csak ugye, páholyban érzik magukat, mert nőnek születtek, és ennek a begyepesedett illemszabálynak fürdenek az előnyeiben.
Ugye milyen jó, érzitek belül, hogy nem nektek kell szívni, mint állat a kezdeményezés terhe miatt? Tudjátok ti nagyon jól, hogy mire gondolunk, meg hogy a kérdező is mire gondolt, csak felülről röhögve néztek minket, ahogyan cipeljük a sors által ránk rakott terhet! És miközben mi vért izzadunk és kínkeservesen gyötrődünk, ti eközben röhögtök a markotokba! Mert csak a bársonyszékben ültök, és fölényesen válogatjátok a férfiak kígyózó sorából a legjobbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!