Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egyenjogúság van, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyenjogúság van, akkor miért kell még mindig a férfiaknak kezdeményezniük?

Figyelt kérdés
Az egyenjogúságba nem tartozik bele az is, hogy a nők most már kezdeményezhetnek, nem kell a férfiakra várniuk?

2019. máj. 29. 11:44
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
93%
Vigyázz, a jog nem ugyanaz, mint az illem. A női egyenjogúság fogalma nagyon félresiklott. A női egyenjogúság azt jelenti, hogy a törvény előtt egyenlőek a nők és a férfiak. A nőket is megilleti az oktatáshoz való jog, a szabad szakmaválasztás, az egészséghez való jog. A nőknek is van szavazati joguk, betölthetnek különböző tisztségeket, van önrendelkezési joguk, örökölhetnek. Ezek a dolgok ma, Európában természetes és magától értetődő dolgok. De ezeket a jogokat bizony ki kellett harcolni. Az illem viszont egy más dolog. Az illem sokkal konzervatívabb, lassabban változik, mint a törvényes keretek. (De még mindig rugalmasabb az illem, mint a protokoll) Egyelőre még mindig úgy illik, hogy a férfi kezdeményez, a férfi udvarol. Lassan, nagyon lassan lazul ez a "szabály" is.
2019. máj. 29. 12:25
 12/56 anonim ***** válasza:
38%
Én régen kezdeményeztem.Akkor is,ha párkapcsolatot akartam,szexnél meg elvittem aki tetszett és kész.Most is láttam egy fiatalembert valamelyik nap akit,ha nem lenne senkim elvittem volna.
2019. máj. 29. 12:28
 13/56 Noblesse Oblige ***** válasza:
34%
Hát szerintem nem muszáj neked menned először szavazni, nyugodtan várd meg amíg lemegy a tömeg nagyja és akkor végülis a nők voltak az elsők.
2019. máj. 29. 12:32
 14/56 anonim ***** válasza:
21%
Aha egyenjogusag, csak azert mert nem akarjak a hazimunkat elvegezni meg a magasabb fizu amugy semmi masert nem akarjak ezt elerni. Pl ha felpofoz a csaj en meg visszautok meg mindig engem vesznek elo, tok mindegy hogy a csaj okollel megver egy fiut az meg mindig rendben van a fiunak meg hagynia kell magat. Hat nem.
2019. máj. 29. 12:34
 15/56 anonim ***** válasza:
80%

Utolso, es te miert nem akarod elvegezni a hazimunkat? A no is annyit dolgozik mint te, akkor miert egyedul az o dolga?

Es vhogy lenyegesen kevesebbszer van, hogy no ut meg ferfit. Raadasul ferfikent legtobbekben van annyi ero, hogy siman lefoghatjak a not, meg ha meg is pofoz a no kb semmi bajod nem lesz, mig ha te pofozod meg a falnak esik. Csak ennyi.

De szerintem minden ember primitiv aki testi eroszakhoz folyamodik legyen az ferfi vagy no, es felelossegre kell vonni. De ettol meg amit leirtam igaz.

Te is csak egy megkeseredett kisfiu vagy.

2019. máj. 29. 12:38
 16/56 anonim ***** válasza:
67%
#12 Hogyan "vitted el"? Ez hogy és hol történt a gyakorlatban?
2019. máj. 29. 12:54
 17/56 anonim ***** válasza:
89%
Én nagyon szívesen kezdeményeztem, egy ideig természetes volt nekem, de akkor lett elegem, amikor azzal szembesültem, hogy emiatt furcsa, nyomulós, tartás nélküli qrva lettem sok ember szemében, meg régebben itt, az oldalon is olvastam olyan kommenteket, hogy az a nő, aki kezdeményez, biztos kétségbeesett vagy nagyon gáz, szóval csak párszor meghúzni jó. Tudom, hogy nem mindenki ilyen, de nagyon sokan igen, pont amiatt, mert teljesen beragadt ez az illemszabály.
2019. máj. 29. 12:55
 18/56 anonim ***** válasza:
87%
Ha ismertem akkor csak odamentem beszélgetni.Ha ismeretlen akkor kerestem valami okot,hogy beszédbe elegyedjek vele.A többi meg megy magától,ha bejövök neki.Ezt leírni konkrétan nem tudom,csinálni kell.
2019. máj. 29. 13:02
 19/56 anonim ***** válasza:
19%

9-es vagyok

Akik lepontoztak, ők is mutathatnak erre vonatkozó jogszabályt, kíváncsian várom. :)

2019. máj. 29. 13:13
 20/56 anonim ***** válasza:
81%

Ùgy van egyenjogúság,ahogy sajtószabadság.

Ha nem tetszik,hogy férfiként kéne viselkedni,akkor můtesd magad nővé.

2019. máj. 29. 13:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!