Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyenjogúság van, akkor miért kell még mindig a férfiaknak kezdeményezniük?
Ebben nincs és nem is lesz soha szerintem. Egy férfi dolga a kezdeményezés. Egy nőé az ,hogy esetlegesen valahogy jelezze, hogy nem bánná hogy kezdeményezzen a bizonyos férfi.
Szóval hiába vársz a csodára, össze kell szedned a kis golyóidat még akkor is, ha a beszámolókról akarsz nőt magadnak.
Nos, en nem vagyok verfeminista. Az egyenjogusag SZERINTEM nem jelent azonossagot. Komoly hivatast valasztottam magamnak, de ha szulok majd, a csaladomert kepes leszek visszalepni es nem a karriert helyezni eloterbe (orvos leszek, utana elmegyek esetleg haziorvosnak, ami sokkal behataroltabb munkaidot jelent ugye.)
Szeretnek a no lenni a kapcsolatban, es meghagyni a teret a ferfinak, hogy ferfinak erezhesse magat. Neha hagyni hogy segitsen, hogy azt erezze szuksegen van ra, mert ez nagyon jol tud esni egy ferfinak! Nekem pedig az esik jol, ha nokent banik velem, kinyitja nekem az ajtot, udvarias, stb.
Ennek ellenere pl a mostani baratommal is ugy jottunk ossze, hogy en voltam a kezdemenyezobb, de utana hagytam hogy meghodithasson, bokolhasson.
Lehet manapsag ez mar nem trendi, es minden no egymaga akar mindent megoldani, karrieristanak lenni de kozben szuperanyunak is, felezni minden randin es kikerni maganak ha eloreengedik valahol. En ettol nem lennek boldog.
De nem tudnek olyan ferfira felnezni, aki a gyavasagat palastolja ezzel a gondolatmenettel.
Vannak bizonyos hagyomanyok, amelyek a mi tarsadalmunkbol meg nem koptak ki, Svedorszagban pl mar igen. En a magam reszerol nem tartom ezt feltetlenul jo dolognak. Hogy mas hogy gondolja, az az o dolga.
Kell?
Mutass egy jogszabályt, ami kötelezővé teszi, kérlek!
Nem teljesen van egyenjogúság... a nők fizetése meg mindig kisebb valamivel mint a férfiaké...
Na meg ez teljesen etiketti szabály! Igy alakult a történelem no is kezdeményezhet csak finoman!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!