Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miféle termékkapcsolás az, hogy ha valaki túlsúlyos, az egyből igénytelen is?
Most megint láttam, egy friss kérdésnél. Ugyanez a pontszám és stílus. Szinte biztos, hogy ő az. Módszeresen kötekedik, kimondottan olyan kérdezőknek és hozzászólóknak szól be rendszeresen bunkóságokat, akiknek nem megy a párkeresés, kapcsolatteremtés, tehát valamilyen előnyös külső vagy belső tulajdonságban hiányt szenvednek.
Hát tényleg nem tudom, nagy az isten állatkertje, élek most már a gyanúperrel, hogy kőbunkó, de talán van benne némi trollhajlam is. Mindig az ilyen magamfajta férfiakat szemeli ki, mintha arra izgulna, hogy beszólhat nekünk. K..vára kíváncsi vagyok egy ilyen marhára primitív nőszemély kinézetére és beszédére.
Ha valaki komolyan túlsúlyos, az igénytelen és lusta. Ha nem lenne lusta, tenne magáért. Itt nem 4-5kg pluszról van szó. Sok emberen 10-20kg túlsúly van.
Az viszont igaz, hogy bizonyos körökben tök rendben van, ha évi pár kilót hízik valaki. Pedig ez nagyon nincsrendben.
Nekem legjobban az tetszik, mikor elhízott nők lekezelően nyilatkoznak a vékony pasikról. Pedig aki vékony az mindig egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!