Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felétek is rengeteg az igénytelen ember? 24/F
Az is probléma ha valaki felsőbbrendűnek gondol másikat miközben a másik semmi olyat dolgot nem mondott.
Nem vagyok felsőbbrendű, nem vagyok humanoid utánzat, ugyanabba a fajba tartozom. De igen én legalább figyelek magamra és a környezetemre is.
A fenti csak egy példa volt. Igazából sorolhatnék 50 másikat de kár lenne leírni mert minden igényesebb ember szembesül ezekkel a dolgokkal.
Legutóbb egy BMW próbált bedriftelni a kanyarban valami okos miközben a szemközti sarkon épp babakocsit tolt egy anya.
Vezetés közben tényleg kijön hogy mennyire retardáltak sokan. Senkit nem ítélek el azért mert nem tud öltözködni, nem mindenkinek lehet divatérzéke. De attól még lehetne ápolt például.
Én például sokkal jobban érezném magam ha sok elegáns, ápolt ember lenne a környékemen. Ez pedig egyáltalán nem pénz függvénye. Nem is kell hogy eddzen, kövéren is lehet valaki illatos és elegáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!