Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs csúnya ember, csak igénytelen?
Persze, ha a genetikai betegségektől, baleseti torzulásoktól eltekintünk. Mindenkinek megvan az esélye, hogy megtetsszen valakinek, ha kihozza magából a maximumot?
(Szerintem nem, de érdekelnek a vélemények.)
"Mindenkinek megvan az esélye, hogy megtetsszen valakinek, ha kihozza magából a maximumot"
Ezt próbáld elmagyarázni az alacsony pasiknak, akiket a nők 95%-a visszautasít, a maradék 5% pedig képes kompromisszumot kötni egy alacsony, de pénzes két lábon járó ATM-el. Egyébként óriási közhely amit a kérdésedben felvetettél. Az arcodon elég ha 2 komolyabb szépséghibád van (pl. orr és áll), máris olyan ronda leszel, hogy egy nő sem fog tudni vonzódni hozzád.
Mindenkinek van esélye, hogy megtetsszen másnak, de attól még nem lesz automatikusan szép.
Vannak csúnyák, de ők is találhatnak párt maguknak, mint például én. :)
22/N
Igénytelen sincs.
Önmagába értelmezhetetlenek ezek.
Mindenki mondja, hogy a nők a felszinesek...
Én sportolok, szóval súlyproblémám nincs, az alaphigénia rendben van.
Több férfi a szemembe mondta, hogy ronda vagyok, a szép barátnőimre pedig kb mind hajt. :DDd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!