Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha megőrít a tudat, hogy én egy csúnya ember vagyok?
Minden nap egyre többször eszembe jut ez és semmi kedvem nincs emiatt kimenni az utcára,emberek közé járni...rusnya vagyok,rusnya az arcom és a testem is,az utóbbin próbáltam/próbálok változtatni nem sok sikerrel,hiába edzek rendszeresen és eszek rendesen mellé,minden nap ugyanaz a magas és vékony alkat fogad a tükör előtt,amitől már szó szerint undorodom,csak úgy,mint a pofámtól is.Egyetlen ruha sem áll jól rajtam,legszívesebben 40 fokos melegben is télikabátban járnék,mert az legalább elrejti az ocsmány külsőmet.
A kinézetem miatt magától értetődő,hogy soha nem volt még barátnőm és mindenhol ellenségesen viselkednek a nők velem,próbálnak észre sem venni és minél távolabbra kerülni tőlem.ha pedig kényszerből beszélni kell velem pl.egy boltban,akkor is lekezelőek,fölényeskedőek és úgy viselkednek,mint ha leprás lennék.
Volt már több eset,ami miatt megutáltam őket,még idén tavasszal egy ruhaboltban mondta az eladó,hogy ne vegyen meg azt a ruhát,amit kinéztem,mert úgyis bénán áll rajtam,vagy tavaly beiratkoztam konditerembe és a pultos csaj alig akart adni bérletet,mondván még biztos sosem voltam teremben és nem szeretik a kezdőket,mert csak hátráltatják a többieket.De mindig megkapom az ehhez hasonló megjegyzéseket,ezért is vagyok zárkózott és nem nagyon járok sehová,de ha lemegyek mindenki azon viccelődik,hogy biztos csajozni voltam,még a szüleim is nevetnek.
Olyan szerencsések azok az emberek,akik szépnek születtek,velük nem ellenséges a társadalom,sőt szeretik őket és nem kell attól tartaniuk,hogy mikor neveti ki vagy alázza meg őket valaki.
Hogy mondhatod azt saját magadra, hogy rusnya vagy? Biztos, hogy nem vagy csúnya! :D Ne legyél ennyire negatív, szedd össze magad!
Biztos vagyok benne, hogy a környezeted sem lekezelő veled és nem is viccelődnek rajtad, csak eltúlzod a dolgokat... :D
Légy magabiztos, az rögtön ad majd egy kisugárzást, ami teljesen megváltoztatja a megjelenésed! Ezek után jöhet a többi. Nem muszáj konditerembe járni ahhoz, hogy változtass magadon, otthon is belekezdhetsz az edzésbe! :D
Én szurkolok neked!
Hinned kell magadban, amíg te azt hiszed magadról, hogy csúnya vagy, azt fogod kifelé sugározni is.
Mindenki kap születéskor egy külsőt azzal csodát nem lehet tenni.
Viszont a kisugárzásod sokkalt többet elmond rólad mint a "szépség" Az önsajnálat nem vezet sehová.
Egyrészt lehetséges, hogy mások reakcióit eltúlzod, félreérted, belemagyarázol olyasmit, amiről szó sincs. Az agy képes erre, amikor annyira rabja lesz egy gondolatnak ("csúnya vagyok és mindenki más ezt gondolja"), akkor tulajdonképpen beszűkült tudatállapotba kerül és hibásan érzékeli a környezeti ingereket, mások reakcióit és ő maga is rosszul fog reagálni.
Másrészt viktimizálod magad, áldozati típust faragsz saját magadból, ezt megérzik mások és sokan hajlamosak arra, hogy kihasználják.
Személyiségfejlesztéssel, a negatív gondolatok leépítésével, szemléletváltással kellene azon javítanod, hogy ne áldozatként gondolj magadra, akit üt-ver a sors és minden ember azért mozog a világban, hogy őt megalázhassa. Ez a fontosabb és nehezebb rész, ez kell ahhoz, hogy utána a megjelenéseden is változtass, ha szükségesnek érzed, mert amíg csak negatívan tudsz magadra gondolni, addig nem is leszel motivált arra, hogy kitartóan végigvidd a változtatásokat.
Nem kizárt, hogy egy jó szakember segítsége tudná megoldani a helyzetet, esetleg ezen érdemes lenne elgondolkoznod, ha egyedül kevésnek érzed magad hozzá.
Ha edzel,legalább szedj fehérje turmixot is, hogy látszódjon az izom.
Próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!