Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha megőrít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha megőrít a tudat, hogy én egy csúnya ember vagyok?

Figyelt kérdés

Minden nap egyre többször eszembe jut ez és semmi kedvem nincs emiatt kimenni az utcára,emberek közé járni...rusnya vagyok,rusnya az arcom és a testem is,az utóbbin próbáltam/próbálok változtatni nem sok sikerrel,hiába edzek rendszeresen és eszek rendesen mellé,minden nap ugyanaz a magas és vékony alkat fogad a tükör előtt,amitől már szó szerint undorodom,csak úgy,mint a pofámtól is.Egyetlen ruha sem áll jól rajtam,legszívesebben 40 fokos melegben is télikabátban járnék,mert az legalább elrejti az ocsmány külsőmet.

A kinézetem miatt magától értetődő,hogy soha nem volt még barátnőm és mindenhol ellenségesen viselkednek a nők velem,próbálnak észre sem venni és minél távolabbra kerülni tőlem.ha pedig kényszerből beszélni kell velem pl.egy boltban,akkor is lekezelőek,fölényeskedőek és úgy viselkednek,mint ha leprás lennék.

Volt már több eset,ami miatt megutáltam őket,még idén tavasszal egy ruhaboltban mondta az eladó,hogy ne vegyen meg azt a ruhát,amit kinéztem,mert úgyis bénán áll rajtam,vagy tavaly beiratkoztam konditerembe és a pultos csaj alig akart adni bérletet,mondván még biztos sosem voltam teremben és nem szeretik a kezdőket,mert csak hátráltatják a többieket.De mindig megkapom az ehhez hasonló megjegyzéseket,ezért is vagyok zárkózott és nem nagyon járok sehová,de ha lemegyek mindenki azon viccelődik,hogy biztos csajozni voltam,még a szüleim is nevetnek.

Olyan szerencsések azok az emberek,akik szépnek születtek,velük nem ellenséges a társadalom,sőt szeretik őket és nem kell attól tartaniuk,hogy mikor neveti ki vagy alázza meg őket valaki.

2014. jún. 12. 10:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy, kérdező ? :(
2014. jún. 12. 19:35
 12/14 anonim válasza:

Képet privibe :)

L

2014. júl. 14. 15:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek. Én is megjártam a poklot kiskoromtól mostanáig. Az a tanács meg, hogy legyél gazdag. Ha -ha -ha! Ha olyan egyszerű volna meggazdagodni, nem volna szegény ember a földön. Sajnos munkavállalásnál fontosabb a külső a tudásnál. Ezt sokszor megtapasztaltam. Velem mindig az alja munkát végeztették, míg a szépfiú a főnökkel kávézgatott. Meg is lett az előléptetése. És amikor elcseszett valamit, velem vitették el a balhét. Mindenki tudta ki a hunyó mégis nekem kellett mennem. A világ már csak ilyen igazságtalan. Csak abban reménykedem gyorsan vége lesz. A gyors halál, csak az hozhat békét a lelkemnek. Teljesen kiégtem. Ha akarnák se tudnák megbízni az emberekben. Annyiszor megaláztak, megbántottak.
2014. okt. 16. 03:38
 14/14 anonim válasza:

Nem azért ér ilyen sok negatív tapasztalat, mert csúnya vagy, hanem azért, mert SZERINTED csúnya vagy. Ha úgy gondolod, hogy egy értéktelen, semmit sem érdemlő, elesett csúnya ember vagy, akkor ezt 'sugárzod' a környezeted felé. Miért nem próbálsz meg változtatni a külsőd helyett inkább az önmagadról való gondolkodásodon?

Például volt egy csaj, aki nagyon csúnya volt szerintem, de ő magát nagyon szépnek tartja és ezért úgy is viselkedik, nem érdekli, hogy mások esetleg csúnyának tartják, nem visszahúzódó, mer hozzászólni a témához ha többen vagyunk stb. és mit ne mondjak, ezáltal még vonzó is többek számára. Ennyit számít mit gondolsz magadról!

2014. okt. 18. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!