Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostituáltakkal mennyire nehéz párkapcsolatot kialakítani?
Mennyiben reális opció az, hogy párkapcsolatot alakítok ki egy prostituálttal de cserébe szemet hunyok a foglalkozása fölött. Nem szólok bele hogyan keresi a pénzét, csak mindössze örülök neki, hogy párkapcsolatban vagyok vele.
Ez szerintetek mennyire járható út?
(sokan mondták, hogy azért nem értem el még semmit sem a npk terén, mert túl magasab az elvárásaim, hát én ennél alacsonyabbra már nem nagyon tudom tenni, már az sem zavarna ha prostival alakítanék párkapcsolatot)
Kösz, ez hasznos válasz. :)
„Egyébként ha átlagos lánnyal találkozol és tetszik neked,szoktad jelezni felé?”
Na ez az ami nálam megint egy gond. Nem igazám tudom, hogy ezt hogyan jelezzem. Most tudom olyanokat írkálnak, hogy „olvass pszichológiai könyveket”, de higyjétek el ezeket már megtettem. Nem tudom, hogy a gyakorlatban mit jelent az, hogy „jelzem felé” hogy tetszik nekem. Van, hogy rákérdezek, hogy van-e pasijuk vagy magam járok utána. De majdnem mindig már mind foglaltak.
Olyan ez mint parkolóhelyet találni. Az összes foglalt, amelyik meg nem az rokkant vagy fizetős...
Indonézül sajnos nem tudok. A tanszékemről ismerek valakit, aki tud indonézül és mondta, hogy nem egy nehéz nyelv, gyorsan meg lehet tanulni.
De az angol az szerencsére megy, meg most tanulgatok más nyelveket is. Gyakran szoktam Budapestre jövő turistákkal is „kikezdeni”. Érdekes módon nem érzem úgy, hogy annyira esélytelen lennék náluk. Pár hónapja pl majdnek összejöttem egy erasmussal itt tanuló olasz csajjal. De csak majdnem...
#19-es vagyok. Elárulok Neked egy titkot. Néha hazudunk arról,hogy van-e valakink. Pl.ha nem akarunk energiát fektetni egy kapcsolatba,vagy mert csúnyán becsaptak minket és félünk ismét belemászni egy kapcsolatba.
De akkor is,ha úgy érezzük,nagyon nyomulnak.
A legkönnyebben befűzhetőek úgy vagyunk,ha szóba elegyedsz velünk,de nem azzal nyitsz,hogy "van valakid?" hanem teljesen semleges dolgokrol beszélsz,elkezded terelni arra,ami minket érdekel (óvatosan kérdezgetve,ha megvan a minket érdeklő téma,akkor ezerrel ☺) és figyelmesen hallgatsz,kérdezel. Na ez..☺ Szeretjük ha figyelnek ránk. Ha jól sül el a beszélgetés,mi is érdeklődést mutatunk,akkor további beszélgetések akár telefonon de személyes találkozókkal is. És ahogy mondani szokták "lassú víz partot mos" ☺
Mondjuk én nem 20 éves vagyok,nem tudom ott is működik-e ez vagy ők már teljesen mások.De engem 30 felett így "csábítottak el"
"figyelmesen hallgatsz,kérdezel. Na ez..☺ Szeretjük ha figyelnek ránk. Ha jól sül el a beszélgetés,mi is érdeklődést mutatunk,akkor további beszélgetések akár telefonon de személyes találkozókkal is. És ahogy mondani szokták "lassú víz partot mos"
Altalaban baratzonaba vezet ez a strategia.
Tudom. Egyelőre még nem is tartok ott, hogy egyből vadidegeneknél azzal nyitok, hogy: „Van-e valakid?”. Márcsak azért is kell előtte pár percig beszélgetni, hogy a nő lássa, hogy egyáltalán épeszű vagyok-e nem pedig mondjuk értelmi fogyatékos. Csak a gond az, hogy vadidegeneknél nehéz kitalálni, hogy mi az amivel beszédet lehet indítani. Általában apróbb jelek alapján indítok beszédet (pl napszemüvegmárka stb). Azok a nők, akiket meg ismerek kb mind foglaltak.
Igen, nagyon sokszor. Ami engem illet másodpercek alatt képes vagyok szinte bárkivel összabarátkozni (férfival, nővel egyaránt) de nők esetében a frienzone és a szex/párkapcsolat között mintha egy áthidalhatatlan szakadék lenne.
Nem vagy öreg :) Pl én 45 éves korig összejönnék nőkkel. Csak a gond, hogy a 22 évemmel 30 fölötti nők már nem terveznek párkapcsolatot egy magamfélékkel, amit mondjuk teljes mértékben meg tudok érteni. Így marad csak a szeretői státusz, amit személy szerint egyáltalán nem is bánnék. Szívesen lennék akár szeretője is 35-45 kor közötti nőknek.
Nagyon sok szempontból negatívumokat is tapasztalalok a mai fiatalsággal kapcsolatban...
Na igen,a közös téma megtalálása nehezebb,de nem lehetetlen ☺
Mondjuk a mai fiatal lányoknál,hát nem tudom. Néha ,amikor vásárlás közben bekeveredek közéjük az katasztrófa.Hallom amiről és ahogyan beszélnek,szivem szerint ott lőném magam fejbe,de minimum ászúrnám a dobhártyámat,hogy ne halljam 😂😂 Tisztelet a kivételnek,mert bizony olyan is van.
Van egy mondás, miszerint "K*rvából lesz a legjobb feleség!" Nade! Én úgy gondolom, hogy ha netán egy prostinál elérsz egy kölcsönös vonzalmat és (valami csoda folytán) össze szeretné kötni Veled az életét, akkor viszont már nem szabad ezek felett szemet hunyni!
Gondolj csak bele abba, hogy otthon nézed a TV-t, vagy egyéb tevékenységet végzel, miközben a szomszéd szobában éppen b*sszák a barátnőd. Te ezt el tudnád viselni? Mert személy szerint Én nem! Ha netán idáig eljutnál, akkor még előtte mondd meg neki, hogy vagy felhagy ezzel a pénzkereseti lehetőséggel és normális munka után néz, vagy tárgytalan a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!