Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Prostituáltakkal mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostituáltakkal mennyire nehéz párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés

Mennyiben reális opció az, hogy párkapcsolatot alakítok ki egy prostituálttal de cserébe szemet hunyok a foglalkozása fölött. Nem szólok bele hogyan keresi a pénzét, csak mindössze örülök neki, hogy párkapcsolatban vagyok vele.

Ez szerintetek mennyire járható út?

(sokan mondták, hogy azért nem értem el még semmit sem a npk terén, mert túl magasab az elvárásaim, hát én ennél alacsonyabbra már nem nagyon tudom tenni, már az sem zavarna ha prostival alakítanék párkapcsolatot)

2019. máj. 23. 23:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
12%

Ez most komoly? ☺ Képes lennél elviselni,hogy naponta többen is "belemásznak"? Hm...

Én szerintem a két keze által készített ételt sem enném meg. Valahogy mindig bennem lenne a gondolat,hogy azzal a kézzel fogott meg x péniszt. Azzal a szájjal amit csókolnék,kapott be aznap x péniszt.Stb... Mik azok a magas elvárásaid ami miatt nem találsz magadnak társat? Írj már kérlek példát.Nem akarom elhinni,hogy ha lejjebb adod,akkor már csak prostik maradnak "fent azon a rostán"

Eddig 178cm magas,50kg-os,szőke hosszú hajú,nagymellű,babaarcú,bomba testű nőket kerestél vagy mi? Én látok szerencsétlen kinézetű fiúcskákat is nőkkel,láthatóan harmónikus kapcsolatban.Van ám egy csomó normális nő,akivel kitudnál alakítani egy jól működő kapcsolatot.Csak tenni is kell érte.

2019. máj. 24. 06:43
 12/27 anonim ***** válasza:
50%

Ez nem "leadas az igenyekbol".

A leadas az 50 eves 4 gyerekes roman ciganyasszony.

Amugy nem ersz el semmit a leadassal, ott vagy, ahol a part szakad. En leadtam, es jol racsesztem.

2019. máj. 24. 07:02
 13/27 anonim ***** válasza:

" már az sem zavarna ha prostival alakítanék párkapcsolatot"

Az ilyen lányokat is meg kell fogni, nem csak te gondolkozol így, van konkurencia bőven (tudjuk, senki nem kezdene prostival, és nem is járna hozzájuk, mégis virágzik az ipar).

Ha neked belefér az értékrendedbe csináld, de velük sem lesz könnyebb, mint egy normális lánnyal, maximum a szexuális életed lesz kiemelkedően jó.

2019. máj. 24. 07:34
 14/27 anonim ***** válasza:
85%

#13: A jó szexhez két ember kell.

Lehet, hogy a prosti jó pénzért eljátssza, hogy több orgazmusa is volt két perc alatt, és istencsászár az ágyban a félig impotens kuncsaft a 4 centis péniszével. Nem a kielégülést keresi. De magánemberként, a párjával szerelmeskedve ő is szeretne élvezni.

2019. máj. 24. 07:44
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
14, igazad van teljesen, de én arra gondoltam, hogy ezek a lányok nyitottabbak a férfi vágyainak a kielégítésére. Nyíltabban lehet beszélni velük a szexről is, kevesebb, vagy nincs is tabu.
2019. máj. 24. 08:05
 16/27 anonim ***** válasza:
45%

15, nyilván rutinos az ágyban, és nem szégyenlős. 😊👍

De mint írtam, a jó szexhez is két ember kell. A kiemelkedően jóhoz két olyan. Sokat ér vele a csaj, ha világosban nem mer a srác szexelni, és már akkor eldurran, ha rálehel.

2019. máj. 24. 08:15
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém,a könnyem folyik a röhögéstől!Egy középkategóriás prosti simán megkeres havi 1.5 milliót,átlag minden harmadik kuncsaft szívesen feleségül venné(nem csak a pénz miatt),erre te "leadsz az igényeidből"...Sok szerencsét!Szükséged lesz rá.
2019. máj. 24. 22:21
 18/27 A kérdező kommentje:

Sosem kerestem szupermodelleket meg ilyen magukat mesterségesen feltuningolt plázacicákat (ettől függetlenül mégis úgy jött ki, hogy egy szilikonmellű botoxos csaj vette el a szüzességem :D). Alapvetően az a gond, hogy szegények nagyon sokszor súlyos önbizalomhiányban szenvednek, képtelenek elhinni, hogy tetszhetnek természetes úton, ezért ezt a kisebbségi érzésüket akarják kompenzálni a szilikonmellekkel meg plasztikákkal. Annak a csajnak is, akivel volt viszonyom (rajta kívül mással egyébként sajnos nem) is hiába mondtam, hogy én ez a sok fölösleges pénzkidobós arcfeltöltés meg társai nélkül is ugyanúgy szexelnék vele és elfogadnám, ő nem hitte el. Szegény olyan szintem képtelen volt elhinni, hogy őt szerethetik önmagáért és nem pedig valamiért cserébe. Ezért tudom, hogy a sok instar.bi, plázacica stb nem rossz emberek, csak szegények nagyon súlyos szeretethiányban szenvednek. Mert nem tudják elhinni, hogy őket feltétel nélkül szeretni lehet és hogy a szeretet nem egy olyan dolog, amit valamiért cserébe kell adni mint egy szerződést.

Szó mi szó: a lényeg, hogy nem kellenek nekem Kelemen Annák. Az olyanok amúgy sem az utcán meg aluljárókban vannak. Megelégszem egy átlagos kinézetű nővel is. Már a bőrszíne sem számít...

Mellesleg elég kigyúrt vagyok én is. Szóval a csaj pasija jöhet csak nyugodtan. Amúgy is nagy hobbijaim a küzdősportok. :)

Igazából átlagos nőket kerestem kb mindig is. De rá kellett, hogy jönnöm, hogy nem alfahímként nem fogok nekik kelleni. Igyekszem nap mint nap alfahímmé változni, de ez eddig még nem sikerült.

Amúgy ha egy prosti betart néhány higiéniai alapszabályt, akkor nem lenne problémám.

Magasság egyáltalán nem számított nőknél, életkort 20-45 közé tettem, ami meg a testtömeget illeti csak annyit vártam el, hogy ne legyen elhízott. De azt sem azért mert annyira utálnám a kövér nőket. Szívesen összejönnék velük is ha mással nem is lehet, csak sajnos képtelen vagyok nemi vonzalmat érezni nagyon kövér nők iránt. Babaarcot sem vártam el, még a ráncok, szeplők barna foltocskák sem zavarnának...

Alapvetően én sem vagyok szégyenlős típus, sem félős. Amikor az utcán késekkel fenyegettek, akkor sem ijedtem meg egy pillanatig sem. Olyan eset is volt, hogy láttam egy fiút, hogy összetört egy sörösüveget, egyből odamentem segíteni neki, de részeg „barátja” nekem akart ugrani. Olyan mérgesen és határozottan álltam ott, hogy a többiek engem nyugtattak, hogy nyugodjak meg és csak semmi probléma. :D

Azt pedig tudom én is, hogy a jó szexhez két ember kell. A korai magömlés érdekes módon nem jelentett problémát. Igazából inkább az ellentéte volt gond, mert akkor is bírtam még amikor a csaj már régen kérte volna, hogy élvezzek el. (bár ezt eddig annyi aktus alapján mondom, amennyit fél kézzel is meg tudnék számolni)

===============================================

Mellesleg igazatok van. A prostik nem szegények. Így valószínű, hogy megint nagyon magasra tettem az elvárásaimat, ha prostikkal szeretnék összejönni.

Most azon gondolkodom, hogy vajon a hajléktalanok és kábítószerfüggők mennyire választható opció, ha már a prostik kihúzva?

Már kínomba nem tudok mit kitalálni. Mert nem kellek egy nőnek sem... Sosem volt még kapcsolatom...

2019. máj. 24. 22:48
 19/27 anonim ***** válasza:
37%

Ahha.szóval jó pasi vagy és emiatt önbizalomhiányos csajokba futsz bele. Na az nem jó. Az átlag meg úgysem mer nyitni feléd,mert esélytelennek érzi,hogy sikerülhet kapcsolatot kialakítani veled.

Így már más. Egyébként ha átlagos lánnyal találkozol és tetszik neked,szoktad jelezni felé?Vagy vársz,hogy majd ő.Mintha egy kicsit te is tartanál a nőktöl, eddig nem jött össze,most se fog alapon.

Pfuh hát azért ne add már le ennyire,hogy hajléktalan meg drogos....olyan vagy mint a sógornőm,de komolyan 😊 Jó csaj,csinos,értelmes és nincs senkije,már nem is mer,nem is akar,mert mindig megszívja. Legutobbi pasija mellette tartott még egy csajt,felváltva rohangált hozzájuk ,hazudott folyton és lebuktatta magát.

Kicsit merült el a gondolataidba és tudatosítsd magadban,hogy jó pasi vagy,kigyúrt pasi vagy,nem gyorslövetű vagy,ha valóban így vélekedsz dolgokrol ahogy leírtad,akkor mentálisan sem egy hulladék,vagyis állj a sarkadra igényszintet belőni és induljon a vadászat. ☺ Prostikat hagyd meg azoknak,akik a gyerekeikhez,feleségükhöz hazafelé menet megállnak náluk(kocsiban gyerekülés 😑😑,agyon tudnám rúgni az ilyet) egy kis hazavihető nemibetegség reményében. Drogost és hajléktalant hagyd,nekik majd a sors megoldja a szenvedésüket.Ők javarészt a gyengeségük miatt vannak ott,ahol.Nem erdemes energiát fektetni ilyen emberekbe,csak csalódnál.

Szóval igényszint vissza,olyan nincs,hogy ne találj normálisat ☺ Ne add fel és ne csinálj emiatt hülyeséget.

2019. máj. 28. 05:42
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

"Most azon gondolkodom, hogy vajon a hajléktalanok és kábítószerfüggők mennyire választható opció, ha már a prostik kihúzva?"

Gyere ki Balira... Egy hétvége alatt szerválsz magadnak egy indonéz feleséget. Idegen nyelv megy?

2019. máj. 28. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!