Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/hölgyek miért van ez?
mikor megismerek egy ilyen nőt aki talpraesett vagy sikeresek itt most arra gondolok hogy PL:autómodell tervezőként dolgozik, titkárnő, orvos stb...
mert valamiért mindig őket fogom ki ismerkedés szempontjából.
tudom, hogy a férfinak kell jobbnak lennie meg az erősebbnek is, persze én elégedett vagyok saját magammal az építőipari munkában.
miért van az ,hogy az ilyenek elutasítanak miközben azt mondogatják hogy a férfiak félnek tőlük kezdeményezni?
a csajozási módszeremmel nincs semmi baj ha valaki arra gondol, elbeszélgetünk meg ilyenek de nem akarnak velem kapcsolatot.
bár mindenkinek más az ízlése én azt gondolom.
25/f
Ezt úgy értik, hogy bizonyos férfiak nem kezdeményeznek náluk, pl: tervező, orvos, stb.
Melósként nem vagy elég vonzó a számukra, más körökben mozognak. Vagy csak szimplán nem jöttél be nekik. Sebaj! Azért ne add fel a próbálkozást!
kedves első kommentelő én nem vagy alkoholista, nem szoktam alkoholizálni.
.
.
.
köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!