Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok hölgyek mi van veletek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hölgyek mi van veletek? Panaszkodtok hogy nincs kapcsolatra alkalmas férfi a 40+ körül! Lehet magas a léc állása?

Figyelt kérdés
48 egyedül álló vagyok, gyermektelen rendezetten élek. És egyedül álló hölgy nincs aki sajnálom hogy ezt kell mondanom normális gondolkodású! Pedig nálam alacsony a léc állása, csak egy kritériumom van. Nah ennyit erről.
2018. aug. 26. 12:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet
2018. aug. 26. 12:23
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
De nem mindenki TE vagy, ezt az oviban meg kellett volna tanulnod.
2018. aug. 26. 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert a gyerektelenek között keresel és ennyi idősen vagyis 40 felett belőlük már kevés van.
2018. aug. 26. 12:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

...hát, ha 48 évesen LÁNYt keresel korban hozzádillő NŐ helyett, akkor igen, lehet, hogy nem találsz kedvező fogadtatásra a 35 alatti korosztályban :)

“Friss társkereső”, 40 éves, elvált nő vagyok, kisgyereket nevelek normális (átlagnál jobb) körülmények között, igényes, csinos, átlagnál jobb külsővel.

Én tudod mit tapasztalok? (Tisztelet nyilván a kivételnek, de talán ők foglaltak/gyorsan elkelnek :)

- 40+ os ffiként 18-25 éves LÁNYt szeretne KOMOLY kapcsolatra :)

- lustább, potrohos-beles testalkat, sport a kanyarban sem, de persze nyilván szívesen kezdene velem (is)

- válásban megkeseredett vagy örökagglegény a “minden nő aranyásó r...banc” felfogással (ami csak erősödik akkor, ha ráébred, hogy bizony hozzá képest sincs szégyellnivalóm anyagika tekintetében sem)- már egy beszélgetést azzal kezd, hogy ő randinak sétálástvtud elképzelni, meg nem fizet egy nőnek sem (ilyenkor szoktam mondani, hogy nekem az ő fogyasztásának fizetése sem adna okot hőbörgésre :D

- 45+ életkorral még most GONDOLKODIK családalapításban és 40 évesen anyaként én ragasszam fel tüstént a skarlátbetűt, mert “miért nem passzolom le a kölköt” :D

- vagy csak natúrban az az évtizedek alatt önzőséghez szokott “örökifjú” aki szerint az a normális, méltó kapcsolat 40 felett, hogy “fussunk össze”, meg “barátság extrákkal” tini színvonalon gondolkodó, elköteleződéstől rettegő lúzer.

Vannak nyilván a fentiektől jelentősen eltérő, igényes, normális gondolkodású férfiak is- csak még nem találkoztam velük ezalatt a pár hét alatt.

Neked pontosan mi is a “normális” gondolkodás? Mik az elvárásaid, céljaid?

Könnyebb lenne értelmes(ebb) választ adni a kérdésedre.

2018. aug. 26. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Mik a kritériumok? Mi számít nálad normálisnak?
2018. aug. 26. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy alacsony a "léced" állása. :D
2018. aug. 26. 16:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Tisztelt 4/5 kommentelő! Nem, nem rám igaz amiket le írtál de biztos igazad van. Azt csak te tudhatod, a másik oldalról. Egy biztos tapasztalhattad ha így le is írtad. De ha már rólam esett szó nem nem azt az általad említett koromhoz képest jóval fiatalabb hölgyet keresgélem. Ami viszont tény hogy sok hölgy csak öntömjénezésből van a társkeresőkön, és legyezgetik a kis hiúságukat vajon hány férfinek tetszenek. De itt a nagy kérdés a férfinak mire kell a hölgy??? Én speciál nem alkalmi kapcsolatot és nem trófeát keresgélek, igaz csak lightosan. Amit szeretnék az egy olyan ember akivel emberi kapcsolatot lehet létesíteni életünk hátra levő részében jóban és rosszban. És csak elmondom neked hogy sok hölgyike randizgat étteremben nem véletlenül! Persze úgy hogy elötte jó esetben beszélt az illető urral talán két - három alkalommal. No de nem a másik fél szapulása volt a célom a kérdéssel. Mindenkinek lehetnek rossz tapasztalatai.
2018. aug. 26. 16:30
 8/8 anonim ***** válasza:

A 4. válaszolód vagyok.

Köszi a privátot is, talán nem árullak el itt az olvasóközönségednek azzal, hogy megosztom velük, hogy ott még annyival egészítetted ki a fenti kommentedet, hogy ne legyen a nő túlsúlyos, mert te sem vagy az.

Ez eddig OK is... és még? :)

Ennyi elég a normális kapcsolathoz?

Kb. minden 2. magyar felnőtt van elhízva, tehát kb minden második nő inkább normál vagy vékony testalkatú- lehetőséged tehát végtelen...

Hol kellene szerinted randizni?

Egy kávézó/étterem szerintem a mi korosztálunkban egy teljesen kultúrált választás. Ha te azt tapasztalod, hogy a nők veled (társkeresőn?) 2-3 üzenetváltás után már rohannak az ingyenkaja ígéretére (ez burleszk komolyan, de hiszek neked), akkor talán te is szánj rájuk picit több időt, válts több üzenetet/emailt, beszélgess 1-2-3 órát velük egy-egy este telefonon, de szerintem az sem ördögtől való, ha

- viberen vagy hasonló csatornán egy találkozás előtt kamerával beszélgettek

- ha zavar, hogy egy neked szompatikus nőt meg kell hívnod egy vacsorára (nem is értem: értelemes, érett, középkorú férfiként feltételezem, hogy a stílusodhoz, anyagi lehetőségeidhez passzoló helyszínt vàlasztasz....), akkor ne tedd. Vagy ne elsőre.

A lúzer esőben-fagyban-kánikulában is az újpesti vgy csepeli dokknál bukdácsoló “sétálás” és egy Michellin- csillagos étterem között azért nem kevés az átmenet....ha minden kötél szakad, akkor azért egy Frei kávézóban egy kávé+süti kb. egy ezres :D

...de tényleg ezen kell ELŐRE kattogni? Nem egy szompatikus hozzáállás ez- szerintem ne nagyon lamentj ezen a megismerni kívánt nő előtt... persze szíved joga fű-fa-virágot 1-2 napos, pár mondatos “szia-mizu-tali?” jellegű üzenetek után görcsösen ilyen “fussunk össze, majd lesz valami” randikra invitálni, csak akkor ne tessék csodálkozni :)

Az ismerkedés igen, időben, lélekben és anyagiakban is ráfordítással jár. Mindkét nem számára. Szerintem ez így jó és normális.

(...mielőtt jönne bárki is: igen, egy nőnek is- többedik alkalomnál én vennék egy színház/mozi/koncertjegyet vagy olyan gesztus értékű ajándékot, amivel meg tudom köszönni az addig rám fordított figyelmet/időt/pénzt- normáliséknál ez így megy)

Szóval mik akkor az elvárásaid?

Meg tudod fogalmazni magadnak?

Mi az, hogy “light”-osan keresel? Valahogy azt gondolom erről, hogy az ilyen lötyögősen, langyosan, majd-lesz-valami hozzáállással meg ilyen “minek tegyem oda magam, úgyis lehúz/kihasznál” attitűddel a tökéletesen működő kapcsolatra várni nem kicsit lehetetlen küldetés :)

Nem vagy tini. Van (vélhetően) értékelhető kapcsolati múltad már ebben a korban (vagyis fel tudsz mutatni legalább egy kb 5 éves, elköteleződést nem csak hírből ismerő kapcsolatot) és nem 35 alatt nézelődsz. Akkor pontosan tudod, hogy hogyan működik ez.

Értelmes, középkorú, érett férfiként pontosan lehet tudni azt is, hogy mit/kit igen, mit nem.

Ha belegondolsz, néhány szempontból talán szerencsésebb helyezetben is lehetsz, mint korábban.

Ezeket keresd meg, fogalmazd meg magadban és az értékrendedhez leginkább passzoló NŐ-t válaszd (a lány is meg a hölgy is erőltetett eufemizmus, hacsak nem SRÁC-nak vagy grál lovagnak pozícionálod magad közel 50 évesen :D

...és igen. A kompromisszumkészség a mi korosztályunkban ér annyit, mint egy (akár jótékony sebészkés segítségével újraalkotott) feszes cici. Ez van. :)

2018. aug. 26. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!