Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-26 éves felelős érett gondolkodású férfi mennyire alkalmas már az apaságra? (megtartaná a babát ő is én is)
Figyelt kérdés
Soha nem dobná/dobta volna el a gyermekét.2018. aug. 14. 06:05
2/7 anonim válasza:
A férjem 22 éves volt amikor házasságot kötöttünk, 23, amikor megszületett a fiunk. Nagyon jó apa volt, és fiatalként jobban tudott lépést tartani a gyerekkel mint egy idősebb apuka.
3/7 anonim válasza:
Pár évvel fiatalabbak is alkalmasak/voltak régebb is.
Az én párom 27 de ő meg várna vele pár évet.
Ez nem kor, hanem személyiség függő.
Csak te ismered és tudhatod hogy áll ehhez.
4/7 anonim válasza:
Ez nem korfüggő. Van aki már huszonegykét évesen elég érett hozzá, van aki meg negyvenévesen sem. De ha olyan ahogy írod, akkor nyugodtan belevághattok :)
5/7 anonim válasza:
párom 21 évesen lett apa (én 20 voltam, tervezett baba volt). nem értem miért ne lenne alkalmas. majd felnő a feladathoz.
6/7 anonim válasza:
Nem a koron múlik! Majd megérik a feladatra, nem lesz baj.
7/7 anonim válasza:
Nem a koron múlik. Aki felelősségteljes, reális elképzelései vannak és vágyik a családra az 18 évesen is alkalmas az apaságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!