Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pampognak sokan, hogy mennyit költenek magukra a nők?
Alap igényesség, ami egy férfitől elvárt, mondhatni, nem is kerül pénzbe. Elég, ha beruház egy borotvára (ha szakálat akar, ez se kell), havonta egyszer felkeresi a fodrászát (vagy ha nincs extra igénye, akkor anyu, barátnő, nagyi, akárki megcsinálja), meg vesz egy 2in1 sampon és tusfürdőt. Jah, meg legalább 2 naponta cseréli a ruhát, amit visel.
És kész az átlagos pasi.
Ezzel szemben ami egy nőnek az alap igényességhez kell:
Hajápolók, arcápolók, fényvédő egész évben, szőrtelenítés egész testre, változatos ruhatár, kiegészítők, fodrász legalább 3 havonta, körömápolás, kézápolás....
És ennyi kell, hogy egy nőre azt mondják "átlagos". Az igényes még közel sem itt kezdődik.
A sportot direkt nem vettem bele, edzeni ingyen is lehet otthon ill szabadtéren is mindkét nemnek.
Az emberek többsége nem pampog ezen, szimplán nem érdekli. Amit meg írtál, az nem igaz.
Amúgy beszélgettél már erről férfival?
#12: Hogy a nőknek annyi minden kell, a férfiaknak meg semmi. Ne használj egy hónapig hajápolót és arckrémeket. Senki sem fogja észrevenni a változást. Ruha terén a nőknél most kifejezetten nyerő az egyszerű farmer + egyszínű póló. Fodrászhoz férfiként is kell járni 3 havonta. Köröm és kézápolás mindkét nemnél ugyanúgy megy, csak a nők szeretik a műkörmöket is.
És nem, nem ezek után mondják egy nőre, hogy átlagos, hanem akkor is, ha simán csak van. Mindenféle extra köröm, hajápolás és minden nélkül.
Férfiaknak meg ugyanúgy kell az öltözködésre költeni, csak mondjuk nekik nincsenek bő ruhák, ha dagadtak. Fodrászhoz ugyanúgy kell járniuk. A jó alakért meg nem elég kevesebbet enniük, mint egy bálna vagy bádipozitív címszó alatt túlsúlyosnak lenniük, hanem keményebb edzés kell, súlyokkal. És ehhez már a kaja is többe kerül.
De amúgy mit gondolsz, számszerűen mennyit költ egy átlagos nő havonta magára? Miután a saját fejedben összeraktál egy összeget, írj ki egy kérdést, hogy más átlagos lányok is annyit költenek e...
Ha nem használok arcápolókat, fényvédőt az nem most fog meglátszani, hanem 10-20-30 év múlva, szóval ezt a részét hagyjuk.
A hajápolás, ha valakinek hosszú haja van, nem extra, hanem a legalapabb alap.
Műkörömről szó nem volt sehol.
Manapság aki nem insta bitch, az átlagos, nézz csak szét a korábbi kérdésekben férfiak által adott válaszok közt.
A jó alakért nem kell kevesebbet enni?!
A párom férfi, annyit és azt eszik, amennyit akar, mégis vékony, ilyen alkat, kész.
Nekem oda kell figyelni komolyan a mennyiségre is (értsd: gyerekadagok), meg azt is, hogy mit eszek, ill a mozgásra is, ha egyáltalán tartani akarom az átlagos (nem szupervékony!) alakom.
Számszerűen én 5-10 ezer között, míg mások 50-100 között.
"Ha nem használok arcápolókat, fényvédőt az nem most fog meglátszani, hanem 10-20-30 év múlva, szóval ezt a részét hagyjuk."
Aham. Ugorj már le faluhelyre és keress pár öregasszonyt. Néhánynak a korához képest szebb a bőre, mint a naponta kencéző harmincasoknak.
"A hajápolás, ha valakinek hosszú haja van, nem extra, hanem a legalapabb alap."
Egy hajbalzsam mondjuk havi ezer. Ennyi. Plusz sampon.
"Műkörömről szó nem volt sehol."
Akkor körömápolás alatt mégis mit értettél? :D
"Manapság aki nem insta bitch, az átlagos, nézz csak szét a korábbi kérdésekben férfiak által adott válaszok közt."
Szóval az átlagos nők átlagosak. Wow, ez döbbenetes!
"A jó alakért nem kell kevesebbet enni?!"
Azt írtam, hogy kevesebbet kell enni, mint egy bálna.
"A párom férfi, annyit és azt eszik, amennyit akar, mégis vékony, ilyen alkat, kész.
Nekem oda kell figyelni komolyan a mennyiségre is (értsd: gyerekadagok), meg azt is, hogy mit eszek, ill a mozgásra is, ha egyáltalán tartani akarom az átlagos (nem szupervékony!) alakom."
Szóval fogtál egy férfit és egy nőt, más alkattal és összehasonlítottad. Well done. Azért remélem van annyi intelligenciád, hogy észrevedd, ez mennyire komolyan vehetetlen érv. Ne haragudj, de hány éves vagy és miből élsz?
"Számszerűen én 5-10 ezer között, míg mások 50-100 között."
Nem, mások is 5-10 ezer között vagy az alatt. Írj ki erről egy kérdést és csodálkozz rá... Egy barátnőm sem költött magára havi 50-et, mégis jó nők voltak.
Egyetertek 53%os valaszoloval. Es nyugodtan varj el tobbet, nem kell a tobbi no elvarasaival megelegedned. Ahogy korabban is irtam (csak leszartad) en is elvarom a paromtol a mindennapos fenyvedelmet. O nem szol egy szot se, hogy mennyibe kerul a hialuronsavas es a c vitamin szerumom, a csiganyalas esszencia es a keramidos kremem, mert o is egy tip-top ember, o is elvezi ezeknek a kremeknek az elonyeit. Raadasul o havonta jar fodraszhoz, mert gyorsan no a haja, en kb nyolchavonta, mert annyira mindegy, hogy a vallamig vagy egy arasszal lejjebb er. A festessel majd raerek, ha oszulok.
Engem is erdekel mi kerul sokba a koromapolason, en kb tiz eve ugyanazt a koromreszelot hasznalom es ennyi.
Utolsó, látszik, nagyon nem értesz hozzá.
A fényvédő arra kell, hogy ne nézzen ki az ember lánya 35 évesen 50-nek a napsugárzás miatt.
Ez nem smink, ez egy színtelen krém.
Szerintem egyrészt azért nem érti ezt sok férfi, mert nem tudják, hogy mi mire való, miért van rá szükség vagy mit jelent az egy nő megjelenésén. Például itt is páran feleslegesnek tartják az arckrémeket vagy a fényvédőt, ami azért szerintem egy alap dolog. Főleg, ha valakinek kifejezetten igényli a bőre vagy érzékeny, problémás stb., akkor nem lehet csak úgy hagyni vagy akármit rákenni, mert nemhogy 30 év múlva, de akár a közeljövőben is meglátszik rajta. Vagy mondhatnám a tisztító termékeket, kezeléseket is példának. Nem azt mondom, hogy nem számít az életmód, a genetika stb. és nem lehet az embernek enélkül is szép bőre, de igenis vannak olyanok, akiknek muszáj így is tenni érte.
Az árakkal sem feltétlenül vannak tisztában. Elég, ha pl. megnézünk egy árlistát egy fodrászatban. Nagy vonalakban úgy néz ki a helyzet, hogy minél hosszabb a hajad, annál drágább. A bátyám ilyen 1500 forintokért is el tud menni hajat vágatni (persze, férfiban is van drágább meg ők is kérhetnek extrább dolgokat, ma a szakáll is divat és mindenfélét csinálnak azzal is), míg én 3500-4000 alatt nem igazán tudtam hajat vágatni mostanában. De ugyanígy vannak egyéni igények is, pl. az egyik barátnőm már nagyon korán, 20 éves kora körül kezdett el őszülni és ezért festeti a haját... na most neki mondja meg valaki, hogy a hajfestés felesleges hülyeség, hagyja abba.
Valamint (és most csúnyát fogok írni, le lehet pontozni), de szerintem részben azért is van különbség a férfi-női cuccok mennyisége és ára között, mert ma még mindig gáz/ciki/bu*#%s, ha egy férfi is odafigyel magára és adott esetben használ nőiesnek titulált higiéniai, szépségápolási termékeket vagy akár szolgáltatásokat. Például elég sok olyan férfi van, aki mondjuk csak vízzel (és max. egy kis szappannal) átlötyköli az arcát, holott lehet, hogy nekik sem ártana egy kis tisztítás, radír, hidratálókrém vagy ne adj isten egy kozmetikus. Náluk ugyanúgy előfordulhatnak mindenféle bőrproblémák, de sokan nem foglalkoznak vele. Persze, ma már sokan vannak olyanok is, akik ezt abszolút vállalják férfiként, sőt akár többet költenek ilyenekre mint pár nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!