Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem értik meg itt sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg itt sokan hogy a vonzalom az nem külső függvénye?

Figyelt kérdés

Olyan sokszor lehet itt olvasni hozzászólásokat akik írják hogy egy ronda férfi ne akarjon már csinos nőt meg keresgéljen a saját kategóriában és hasonló dolgokat, attól hogy valaki ronda vagy helyes még lehet egy típus aki bejön neki ez nem azt jelenti hogy ha valaki rondán születik akkor csak a csúnya nők az esetei ha valaki meg helyes akkor meg a csinos helyes emberek ugyanis nem attól függ az ízlés meg a vonzalom hogy valakinek milyen a külseje, ezt itt nagyon sokan nem értik meg.

Engem ronda embernek mondanak de bizony a csinos nők az eseteim, de inkább meghalok szüzen minthogy olyannal összejöjjek akihez nem nem vonzódok, én úgy gondolom én csinálom jól, de mégis lúzernek neveznek emiatt ez nagyon nagyon bosszantó és idegesítő amikor szerintem különb vagyok az ilyen embereknél akiknek mindegy csak szereznek egy nőt

2019. máj. 18. 14:04
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
még hányszor fogod ezt kiírni?
2019. máj. 18. 14:22
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Érdekes egy logikád van, és míg így fogod fel nehezen lesz hosszútávú kapcsolatod. Kérdésedben feszengeted, hogy miért fontos a külsőségek, azt hogy felszínesek az emberek, hogy a vonzalomhoz a külsőségek függvénye, holott épp te is ilyen vagy, neked is épp annyira fontos a külső megjelenés. Te mint (állításod szerint) ronda férfiként igényled a csinos lányokat, ez fordítva ne legyen igény?! Dehogy is nem.

A külsőség egy meghatározó szempont párválasztáskor, de hogy kinek mi számít vonzónak a másik nemben az egyéni dolog és nem mindig megfogható, látható az a szépség ami miatt vonzott az adott személy. Például barátnőm személyisége varázsolt el épp annyira, hogy vonzodjak már akkor hozzá, mielőtt még nem is láttam személyesen. Esetében ha fordítva történtek volna a dolgok valószínűleg soha nem jöttünk volna össze. Csinos volt ezzel nem volt probléma, csak első ránézésre nem az esetem. Szóval esetemben a külsőségek eltörpültek a személyiségének varázsa mellett.

2019. máj. 18. 14:26
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Egészségedre. Ugye kérdés az nem volt csak kiírtad magadból a bánatot és "jól" beolvastál mindenkinek.

Sajnos el kell, hogy keserítselek, hogy csajozásnál 80-85% a külső. De ezt szerintem már te is tapasztaltad. Ha nem így lenne, akkor nem lennél szűz és lett volna már berátnőd és nem itt várnád a megerősítést.

2019. máj. 18. 14:27
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

"de inkább meghalok szüzen"

Erre jó esélyt látok.

A vonzalom jelentős részben a külső függvénye, akkor is ha még sok más dolog is hozzájárul a vonzalomhoz.

"keresgéljen a saját kategóriában és hasonló dolgokat,"

Ez nem utasítás vagy kioktatás, hanem tanács. Ha tisztában vagy a lehetőségeiddel, korlátaiddal, akkor könnyebben tudod realizálni is az igényeidet.

Arról nem is beszélve, hogy a belső tulajdonságokra is jobban oda tudsz figyelni, ha nem vagy ennyire rá pörögve a külsőre, mert eleve jóval kisebb számú kimondottan csinos nőnél van rondaként esélyed, akivel utána még passzolnotok is kellene egymáshoz. Érted? Eleve neked a nőknek csak egy kis része felel meg. Ebből a kisebbségből nagyon kevésnek jöhetsz te be. Ez volt a külső, utána jönnek a komolyabb dolgok. Nagyon kicsi az esélye. Persze kivételek vannak, de érdemesebb lenne sorra venned, hogy mi a fontos, mik a lehetőségeid és teheted a lécet magasabbra, de célszerű reális keretek között.

"Engem ronda embernek mondanak de bizony a csinos nők az eseteim"

Ezzel semmi gond. Mindenkinek a csinos nők az esetei. De mennyire látod reálisnak, hogy összejön?

"úgy gondolom én csinálom jól"

Az eredmények is ezt igazolják?

"mégis lúzernek neveznek"

A fent említett eredmények hiánya miatt talán?

"szerintem különb vagyok"

Csak te szerinted.

"bosszantó és idegesítő"

A frusztráció oka az az ellentmondás, hogy meg vagy győzödve egy szemlélet helyességéről, ami a valóságban bizonyítottan, általad is megtapasztaltan NEM működik, de mégis erőlteted ezt a mintát.

2019. máj. 18. 14:32
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

És még senki nem vonzodott hozzád kölcsönösen?

Amúgy magadnak mondasz ellent, amikor azt írod, hogy csinos nőt akarsz.

2019. máj. 18. 14:33
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Az elsőnek, és minden hozzá hasonlónak:

Felnőtt korotokra megtanulhattatok volna már olvasni.

A kérdező ugyanazt a címet adta a kérdésének, amit én is ma reggel. Attól még nem egy személy írta ki, és a tartalma sem ugyanaz (én női szemszögből írtam).

Szóval ha már kötekedsz, legalább nézd meg, mibe kötsz bele.

2019. máj. 18. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nyugodtan akarhatsz csinos nőket ronda férfi létedre, a kutyát nem érdekli. Csak akkor később se rinyálj, ha ők is külső alapján szelektálnak első körben, és te már ott kihullsz. Ennyi.
2019. máj. 18. 14:51
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
jajj, de kis éretlen vagy
2019. máj. 18. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
És szerinted attól jobb lesz a helyzet ha mégegyszer kiírod?.
2019. máj. 18. 15:49
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Felszínesek.

Felettem is írja az egyik mr0 valódi tapasztalat, hogy 80-85%a. Ez nem az ismerkedésben lévő külső tényező fontossága, hanem az ismerkedők abszolút semmitérő része, avagy extra felszínes, önismeret nulla, stb.

Én nem vagyok már mai, és sose kellett senki felé se, és én se néztem sose kinézetet az ismerkedés egyik formájában sem. Persze nem mentem oda az előbb említett nullákhoz, és kedvesen el is itasítottam ha ilyenek jöttek hozzám, de magánál az ismerkedésnél, vagy eldöntenk, hogy akarnál-e valamit, nem néztük a külsőt a pár ezer alkalomkor ami mögöttem van.

2019. máj. 18. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!