Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet kopasz lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet kopasz lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Másnak is bejönnek amúgy?

2019. ápr. 7. 02:39
 1/5 anonim ***** válasza:
TEK,golya,vittula stb helyeken pesten. Bar sztem amilyen gyorsan jott olyan gyorsan kezd is lealdozni a kopasz haj divat, szoval siess :D
2019. ápr. 7. 03:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy erre van fix hely. Egy lányt láttam eddig, művészeti suliba járt és sokkolni akarta a környezetét, szóval lenyírta a haját kopaszra. Jól állt neki, mert szép volt az arca.
2019. ápr. 7. 03:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az onkológián😫
2019. ápr. 7. 06:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi jon be egy kopasz lányon, őszintén ?
2019. ápr. 7. 11:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Most találtam ezt a majdnem 2 éves kérdést, amire a válasz sokáig engem is érdekelt volna. Természetesen a saját akaratukból kopaszra nyírt lányokra gondolnék, gondolom a Kérdező is.

Nagyobb eséllyel kopasz lányokkal ismerkedni talán a művészetek iránt érdeklődő diákok által látogatott klubokban és kiskocsmákban lehetne (most a korlátozások miatt ez nem opció), és igen, nekem is bejönnek.

Most inkább talán netes társkeresőn érdemes keresgélni, talán... Annakidején 2 ilyen lányt találtam, mind a kettő fotóval vállalta, és mind a kettő saját akaratából volt olyan. Sajnos mind a kettővel még a személyes találkozó előtt megszakadt a beszélgetés és eltűntek.

Vagy: ha szerencséd van, egy olyan "hajas" lányt találsz, aki szíve mélyén mindigis ki szerette volna próbálni a kopaszságot és talán könnyen rávezeted. De az is idő, amíg ilyen relatív kínos témáról el lehet beszélgetni és akkor sem illik nyomulni, mert mégiscsak valahol ez ijesztő téma egy lánynak.

Amúgy mostanában 2 olyan termék is volt/van ahol egy-egy majdnem kopasz (géppel nyírt) lánnyal reklámoztak plakátokon, meg tévében is. Ilyenkor mindig reménykedem, hogy "na most megsokasodnak a kopasz lányok". De nem.

4-es, őszintén válaszolok: az jön be, hogy van egy erotikus kisugárzása a nagy szabad gömbölyű bőrfelületnek és olyan, mintha hiányozna egy ruhadarab a lányról, ráadásul ha szép szeme és helyes arca van, akkor azt nagyon előnyösen kiemeli a haj hiánya. Illetve a lány bátorsága is vonzó, hogy szembemegy ezzel a társadalmi elvárással, hogy egy nőnek legyen hátközépig vagy minimum vállig érő haja.

Elengedtem ezt, hogy kopasz barátnőt találjak magamnak, de ha az utcán vagy üzletben nagy ritkán ilyen lányt vagy nőt látok, mindig erősebben dobog a szívem.

2021. márc. 26. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!