Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pampognak sokan, hogy mennyit költenek magukra a nők?
Alap igényesség, ami egy férfitől elvárt, mondhatni, nem is kerül pénzbe. Elég, ha beruház egy borotvára (ha szakálat akar, ez se kell), havonta egyszer felkeresi a fodrászát (vagy ha nincs extra igénye, akkor anyu, barátnő, nagyi, akárki megcsinálja), meg vesz egy 2in1 sampon és tusfürdőt. Jah, meg legalább 2 naponta cseréli a ruhát, amit visel.
És kész az átlagos pasi.
Ezzel szemben ami egy nőnek az alap igényességhez kell:
Hajápolók, arcápolók, fényvédő egész évben, szőrtelenítés egész testre, változatos ruhatár, kiegészítők, fodrász legalább 3 havonta, körömápolás, kézápolás....
És ennyi kell, hogy egy nőre azt mondják "átlagos". Az igényes még közel sem itt kezdődik.
A sportot direkt nem vettem bele, edzeni ingyen is lehet otthon ill szabadtéren is mindkét nemnek.
De kell lakhatásra költeni, miért ne kéne?
A nők is dolgoznak (nem mellesleg a többség hamarabb költözik el a szülőktől albiba egyedül vagy barátnőkkel, mint a férfiak), és ugyanúgy felesbe megy a lakbér+rezsi egy párkapcsolatban.
Sehol nem írtam a sminket.
Az már nem az "alap igényesség", hanem plusz.
Szerintem is kar ezen gorcsolnod kerdezo, annyit csinalj, amennyit magadert csinalnal. Engem is erdekel amugy kik azok a sokan, meg kik varjak el ezt toled. A csajok is furjak am egymast, ha valaki nem hozza a "szintet"...
Es kenytelen vagyok abba is belekotni, hogy a ferfiaktol csak a fent felsoroltakat varjak el. Valaki biztosan, de pl a fenyvedo, napszemuveg, apolt bor nalam is alap. Mar epitgetem a baratomnak a tobblepeses koreai arcapolo rutinjat es teljesen partner benne. :D Amit te felsoroltal az max a szuleink korosztalyanal eleg, a mai lanyoknal mar nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!