Miért pampognak sokan, hogy "anyuci, apuci megvette"?
Sok kérdésnél látni, de a való életben is rengetegszer hallom, hogy "apuci megvette neki a lakást, anyuci a segge alá rakta az autót, hát így könnyű". Most komolyan mi azzal a baj, ha valakit tudnak és támogatnak is a szülei? Ha tudnak neki venni egy autót (ami rengeteg szempontból hasznos lehet), a lakás meg valamilyen szinten létszükséglet. Persze lehet otthon is lakni meg albérletben, de értelmesebb dolog venni egy lakást a gyereknek, mint fizetni neki jó drága albérletet ami soha nem térül meg.
Most ha egyszer a szülők megtehetik, hogy egy kényelmesebb, biztosabb élete legyen a gyereküknek akkor az miért baj?
Az irigység megnyilvánulása mindez.
Ha tetszik, ha nem.
Aha, 3-as, te dicsekvős, tudja a baráti köröd? Nekem csak a földhivatal tudja, én vagyok a jobb, te meg a nagyzolós, bibibííí!
(Kb. ennyi értelme van.)
Hidd el, kérdező, a többség nem utasítaná el, és ugyanúgy megtenné a gyerekének is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!