Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért pampognak sokan, hogy...

Miért pampognak sokan, hogy "anyuci, apuci megvette"?

Figyelt kérdés

Sok kérdésnél látni, de a való életben is rengetegszer hallom, hogy "apuci megvette neki a lakást, anyuci a segge alá rakta az autót, hát így könnyű". Most komolyan mi azzal a baj, ha valakit tudnak és támogatnak is a szülei? Ha tudnak neki venni egy autót (ami rengeteg szempontból hasznos lehet), a lakás meg valamilyen szinten létszükséglet. Persze lehet otthon is lakni meg albérletben, de értelmesebb dolog venni egy lakást a gyereknek, mint fizetni neki jó drága albérletet ami soha nem térül meg.

Most ha egyszer a szülők megtehetik, hogy egy kényelmesebb, biztosabb élete legyen a gyereküknek akkor az miért baj?

2016. márc. 18. 21:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok. Szerintem sok ember azzal ugyanúgy dicsekszik, hogy mit ért el az életben. Ez alapvetően teljesen rendben van, ha valaki elért valamit, legyen rá büszke. De egyesek (egyesek!) olyan szinten tartják sokkal jobbnak magukat másoknál, csak mert elmondhatják, hogy több a munkatapasztalatuk, hogy ótvar módon tudnak másokkal beszélni, és úgy vágnak fel egy átlagos, előbb - utóbb igenis mindenki által megtapasztalandó dologra, mintha feljogosítaná őket bármire. Ez talán nem dicsekvés? Nem nagyzolás? csak mással.
2016. márc. 19. 00:46
 12/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ez pont olyan, mint hogy amikor ovis voltam, tehetségesen rajzoltam. De felnőtt mércével már nem. Úgyis utolérik egymást problémák tekintetében is az emberek.
2016. márc. 19. 11:47
 13/20 anonim ***** válasza:
10es, azt is tudja a földhivatal hogy idegileg nem vagy rendben és kezeltetned kéne magad? Most őszintén mi bajod van? Fáj hogy te egy zoknit se kaptál otthonról vagy micsoda? Imádom mikor az emberek sértett hiúságukban bántják a többi embert.
2016. márc. 19. 11:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem értetted, amit írtam. Kaptam lakást meg minden szépet. De senki nem tudja. Én vagyok az abszolút nem-dicsekvős. Csak mert ezen ment a verseny, nem?
2016. márc. 19. 12:42
 15/20 anonim ***** válasza:
De egyszerűbb gondolkodás helyett alapból feltételezni, hogy mindenki irigy rád. Na, ez a gáz, nem az, ha kapsz valamit.
2016. márc. 19. 12:44
 16/20 anonim ***** válasza:
nem, a gáz az, hogy magadat hiszed a legjobbnak, és piszkálsz más embereket csak mert nincs semmi örömöd az életben. Gondolom a való világban is ilyen a jellemed ezért nincsenek barátaid. sajnállak. De tudom most jön majd az hogy millió barátod van, mindenki téged imád. És én egy szóval se mondtam hogy dicsekedtem. De a legjobb két barátomnak had mondjak már el azt amit én akarok. Akik, nem mellesleg ugyanabból a társadalmi rétegből származnak mint én.
2016. márc. 19. 12:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem az a gond, ha valakinek házat, autót vesznek a szülők, hanem amikor a gyerek úgy viselkedik, mintha ezt ő maga érte volna el, és lenéz másokat, hogyha 20-25 évesen még nincs saját ingatlanuk meg autójuk, mert ő teljesen természetesnek veszi, hogy neki van.
2016. márc. 19. 13:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem kell bizonyítanom semmit neked. Imádom a hozzád hasonlókat a pop pszichoanalízisükkel. Ha a lelkednek jól esik, hogy megkreálsz egy karaktert két mondatból, tedd azt.

Mert a normális reakció "ja, bocsi, félreértettem" annyira nehéz lett volna. Hiába próbálkozol, nem sikerül az óvodás szinttől elszakadni.

(Komolyan egy felnőtt írta, hogy biztos nincsenek barátaid??? Sick burn.)

2016. márc. 19. 14:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Mit is értettem félre? Mert én az írásodból semmit nem olvastam amit félreértettem volna csak a tömény rosszindulatot, ami csak egy megkeseredett embertől származhatott, mert normális ember nem ítél rögtön. Te is elkönyveltél két mondat után valamilyennek, akkor én miért nem tehetném ezt meg veled kapcsolatban?
2016. márc. 19. 16:17
 20/20 A kérdező kommentje:

Kedves 59 -és 70 %-os válaszolók! Légyszíves ne az én kérdésem alatt vitatkozzatok.

A többieknek köszönöm a válaszát, aki akar az válaszoljon még.:)

2016. márc. 19. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!