Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tesznek sokan gúnyos...

Miért tesznek sokan gúnyos megjegyzést, ha futó embert látnak az utcán?

Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
senki nem tesz, valószínűleg benned van a hiba, úgy futsz, mint egy sánta teve vagy ilyesmi :D
2016. febr. 15. 20:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Rám még soha senki nem tett megjegyzést, legalábbis nem hallottam (igaz, nem is az utcán futok, és mindig vannak más futók, de sétálók is) és én sem tettem másokra.
2016. febr. 15. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromság.

Én max akkor teszek megjegyzést, ha valaki úgy fut el mellettem,hogy majd fellök, mert se lát, se hall.

2016. febr. 15. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Még soha senki nem tett sem rám, sem az ismerőseimre megjegyzést. Merre laksz te?
2016. febr. 15. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálam sem volt még ilyen tapasztalat.
2016. febr. 15. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Rakj be fülhallgatón zenét és nem fog érdekelni
2016. febr. 15. 21:54
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Futás alatt amúgy azt értem, amikor sietek, mert késésben vagyok, nem a sportot.

2016. febr. 15. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez esetben az, amit a hármas válaszoló írt. Sokan futnak a forgalmas helyeken úgy, hogy se látnak, se hallanak, nem érdekli őket, ha fellöknek valakit. Esetleg neked rohannak és még oda is szólnak, hogy állj már félre te barom.
2016. febr. 15. 22:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Rám is tettek még anno a kövérségem miatt..tökre "megértem" őket,sokkal egyszerűbb egy idegenen kiélni a saját nyomorúságukat. Azóta leadtam 25 kilót,és folytatom,az ilyenekre meg nem szabad adni,főleg mert ez a viselkedés elég szerény intelligenciára vall.. éljen a zenehallgatás :D
2016. febr. 16. 00:02
 10/10 anonim ***** válasza:
előző vagyok,sorry én a sportra gondoltam :)
2016. febr. 16. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!