25 éves vagyok, mégis nagyon sokan 18 éven alulinak néznek. Most ennek örüljek vagy inkább sírjak?
Gratulálok az unokatestvérednek, rendkívül magas intelligenciával rendelkezhet. :D
Semmi probléma nincs ezzel.
Múltkor a dohányboltból akartak kiküldeni. :D Nem én vásároltam, csak bementem a párom sógorával. A kb. 20 éves eladó csaj, ahogy beléptük, nekem esett, hogy menjek azonnal ki, mert 18 év alatti nem jöhet be. :D
Múlt héten meg kórházban voltam, először az altatóorvos követelte valamelyik szülőmet, majd miután a műtét után saját felelősségre hazajöttem a párommal, akkor meg a nővérke esett kétségbe, hogy most ha nincs velem szülő, ki fogja neki aláírni a papírt. :D :)
Szegények meg aztán teljesen zavarba jönnek, amikor meglátják, hogy több, mint 7 évet tévedtek. :)
Épp ezt mesélte röhögve a párom az unokatesómnak, amikor ő meg a fejünkhöz vágta, hogy mi azon olyan vicces, ha azt hiszik, egy kislány kezét fogdossa, nem egy nőjét... hát jó... :)
Örülj neki!
Akkor lenne okod sírni,ha 18 lennél és 25-nek néznél ki.
Nő, 30 éves. Kedvel, mert mindig ő keres engem, hogy menjek el vele ide-oda, de időnként vannak övön aluli beszólásai. Tegnap meg olyan határozottan osztott le minket, hogy tényleg elgondolkoztam a dolgon.
De a barátom is azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele. Ő 28 éves, borostásan kb. annyinak is néz ki, de ha megborotválkozik, őt is 20-22 körülinek nézik.
Lehet, hogy egyszer még különösen jól fog jönni, hogy 5-7 évvel ifjabb párnak tudjuk álcázni magunkat.
De köszi akkor, hogy ti is megerősítettetek abban, hogy nem gáz. Ez van, és kész.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!