Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igen! :))))
15@, 16@, 17@, 18@, 19@, 20@ válaszolók! Mindegyik 0!!
Dicsérendő, hogy őszinték vagytok!
Ez a mai okostelefonos, pötyögős világ eredménye!!
@21
Ugyan nem az általad megjelölt válaszadók egyike vagyok, hanem rögtön az első, huszonéves korára szintén nullás etapot záró ember, de én nem erre vezetném vissza a dolgot. Inkább arra, hogy ronda vagyok, így társkeresőn sikertelen vagyok, barátaim meg nincsenek, hogy ismeretségi körből lehessen párom.
22@. Ez is a pötyögős telovilágra jellemző, amit írtál! Rondának tartod magad. Stim.Netes társkeresőn próbálkoztál.
Gondolkozz! A Neten, ilyen társkeresőn pusztán a külső alapján, tehát paraméterek,kg,cm és a fénykép után döntenek.
Aki teszem azt, nem az elvárásoknak, a trendi világnak megfelelő paraméterekkel rendelkezik és teszem azt, nincs jó fénykép arca, azt máris kilövik a társkeresőn.
Holott, lehet élőben rájöhetnének, hogy rendes jó fej az illető.
@26
Ó, köszi, király vagy! És mégis hova járjak ismerkedni? Ha a hivatalosan is ronda pofámmal* odamegyek egy baráti társasághoz hívatlanul, azonnal rám veti magát minden csaj a brigádból, igaz? Boltban hogy szólítsam le szerinted az állandóan rohanó dolgozókat (akikről azt se tudom, szabadok-e egyáltalán)? Az igényeimről annyit, hogy amikor kiír valaki egy kérdést, hogy hány pontra értékelném az adott csajt, kivétel nélkül 7-8 pontot adok arra, akit "max átlagos"-nak mond mindenki más. Akkor most mi van? Megdőlt az elméleted az egekben lévő elvárásokról? Nem, külsőre annyi, hogy ne legyen nálam kövérebb és magasabb, illetve ne legyen full igénytelen. És semmi így se.
*Photofeeleren a legjobb értékelésem 5.3 pont volt külsőre, egyébként többnyire valahol 3.1 és 4.5 közt szoktam lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!