Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem igazságtalan ez egy kicsit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazságtalan ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

Hogy egy genetikailag vékony, hízni nem tudó lány alakját így is sokan tökéletesnek tartják, de amikor szilikon cicit csináltat, konkrétan kész a "top tízes szupermodell".

Pl:

[link]

[link]

[link]

Míg azok a lányok, akik genetikailag teltebbek, azaz értsd 45-50, hanem 58-64kg-sak 170cm környéki magassághoz, elbukták a versenyt, hiába van nagy mellük, megette a fene, mert "lóg", vastagok a combaik, a hasuk is maximum állva lapos valamennyire.

Itt nem segít, hogy akkor sportolgatok pár órácskát meg tetetek némi szilikont a cicibe, mert nem lesz soha olyan az eredmény.

Az ilyen alakú lányokra gondolok:

[link]

[link]

[link]

2019. máj. 17. 15:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Az élet nem igazságos, ez van.

Férfiban van aki 160 centire nő.

Meg van aki végtagok nélkül születik.

2019. máj. 17. 16:22
 22/27 anonim ***** válasza:
75%

G-s mellekkel egy adott vastagság alá nem fogsz tudni fogyni, vagy ha igen, akkor az betegesen fog kinézni. Tudod miért? Mert a szépség az arányokról szól, nem a kockás hasról. G-s mellekkel és 60as derékbőséggel egész egyszerűen kettétörne a gerinced. A tested ezt tudja, ezért nem engedi. Az első három lánynak garantáltan piszolmód fáj a háta, és marhasok edzésbe kerül, hogy az implantátumokhoz erősítsék meg az izmaikat.

De még csak nem is ez a fontos. Hanem hogy el kellene fogadnod magad. Az normális, h egy G-s mell kicsit lóg. Arra viszonylag keveset lehet edzeni (B-C-re igen, nagyobbra nem).

Sosem voltam szép lány, és vékony se, 165 cmes magassághoz 70+ kg-mal általában, de ugyanígy Gs mellekkel. Az első pasim bebeszélte, hogy nem vagyok kívánatos, mert hiába nagy a mellem, de lóg stb. Semmi önbizalmam nem volt, elhittem neki, h ha nem vele vagyok, nem fogok kelleni senkinek. Aztán telt az idő, és jöttek másoktól a pozitív visszajelzések, és kideült, h a pasik megőrülnek a melleimért. És azóta, hogy ezt felfogtam, megértettem, h nekem ez az erősségem, amit használni kell, azóta jól vagyok, és akár minden ujjamra találnék pasit.

Szóval mindent összevetve nem az idióta instamodellekkel van bajod, hanem magaddal. Ezt kell rendezni, nem a súlyodat.

2019. máj. 17. 16:47
 23/27 anonim ***** válasza:

Istenem...! Nekem meg alig van csípőm, a lábaim fogpiszkálók, full lapos a hasam, és fura módon nagyok a melleim. Mivel semmi csípőm nincsen baromira nem nőies az összhatás - hízni se tudok csípőre/sheggre/combra, csak csöcsre meg hasra ment - azt meg inkább leadtam (nem egy csettintéssel, szigorú étrenddel, és heti 4 kőkemény edzéssel), elég groteszk volt az összkép. Combra meg fenékre lehet edzeni, de sosem lesz olyan szép, nőies alakom, mint a 2. csoportban linkelt képeid - ja, és hiába 60 cm körüli a derekam, ez rohadtul nem látszik, hisz’ nincs hozzá szélesebb csípőm...

Lehet itt hisztizni, h milyen igazságtalan az élet, de most őszintén jobb lesz neked ettől? Hidd el, szinte mindenkinek megvan a maga nyomora az alakjával - mint írtam, én pl pont vékony vagyok és nagymellű, mégse vagyok - a szerinted társadalmilag elfogadott - bombanő. Na bumm, ko nem xarja le...

2019. máj. 17. 17:00
 24/27 anonim ***** válasza:

Meglett férfiként mondom, nagyon furcsa volna, ha nem a páromat tartanám a legszebbnek.

Ehhez még semmi köze nincs 75Gnek, centikhez...

A szerelem az valami lelki dolog, nem?

2019. máj. 17. 18:21
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek az alkatok mind szépek. Ha valaki aranyos engem az se érdekel ha alig van melle vagy fiús a csípője...
2019. máj. 17. 19:04
 26/27 Clay Morrow ***** válasza:
67%
2019. máj. 17. 19:39
 27/27 anonim ***** válasza:

Tegyél már ki képet magadról, mert nem hiszem, hogy ennyire szerencsétlen lennél.

Amúgy az első sorozat lányai nem rosszak, de ezek a szilikonlufik... borzalmasak. Úgy néz ki, mint ami rögtön kidurran.

A második sorozat sokkal szebb, de ott meg nincsenek mellek.

Mondjuk ettől még a többi jó rajtuk.

2019. máj. 18. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!