Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem igazságtalan ez egy kicsit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazságtalan ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

Hogy egy genetikailag vékony, hízni nem tudó lány alakját így is sokan tökéletesnek tartják, de amikor szilikon cicit csináltat, konkrétan kész a "top tízes szupermodell".

Pl:

[link]

[link]

[link]

Míg azok a lányok, akik genetikailag teltebbek, azaz értsd 45-50, hanem 58-64kg-sak 170cm környéki magassághoz, elbukták a versenyt, hiába van nagy mellük, megette a fene, mert "lóg", vastagok a combaik, a hasuk is maximum állva lapos valamennyire.

Itt nem segít, hogy akkor sportolgatok pár órácskát meg tetetek némi szilikont a cicibe, mert nem lesz soha olyan az eredmény.

Az ilyen alakú lányokra gondolok:

[link]

[link]

[link]

2019. máj. 17. 15:07
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
*combjaik
2019. máj. 17. 15:07
 2/27 anonim ***** válasza:
89%
Nekem jobban bejönnek a második csajok 26f
2019. máj. 17. 15:09
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
Nekem sokkal jobban tetszik a 2.-ik példa. Sokkal emberibb,természetesebb. Ez csak egy társadalmilag kontrollált "elvárás" illetve amit a média ültet az emberek fejébe hogy "ez a tökéletes" de tökéletes nincs. Mindenki tökéletlenül tökéletes. Aki pedig a tökéletest keresi az egy álomvilágban él, mert mindenki a hibájával együtt szép.
 4/27 anonim ***** válasza:
19%
Oké. Ezzel megváltoztattad bárki nézetét vagy mi értelme az ilyen kérdéseknek? A sovány nőknek nem igazságtalan a telteknek meg de. Ezzel a válasszal előrébb jutottal?
 5/27 anonim ***** válasza:
80%
Már hogy... mi? Az utóbbi trióért én bármikor összetenném a két kezemet. Mondjuk szinte bármilyen nőért összetenném a két kezemet, de ők pont tökéletesek is ráadásul.
2019. máj. 17. 15:12
 6/27 anonim ***** válasza:
82%
És akkor mi van? Van akinek az egyik jön be, van, akinek a másik. Te is jobban éreznéd magad a bőrödben, ha ezt így tényként elfogadnád. Ahelyett, hogy nyafizol, mint egy 8 éves kislány, aki nem olyan szép játékot kapott szülinapjára, mint a barátnője.
2019. máj. 17. 15:13
 7/27 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom, miről beszélsz, mindkét alakot vonzónak szokták tartani a férfiak.

Neki [link] és neki [link] is rengeteg a követője, pedig más alkatuk van. De mondjuk ne sportolgass pár órácskát hanem tedd az életed részévé úgy, hogy szereted csinálni, és táplálkozz tudatosan, akkor lapos hasad lesz.

2019. máj. 17. 15:22
 8/27 anonim ***** válasza:
9%

Te most a genetikára fogod a lógó mellet, vastag combokat stb... ami szerintem nem teljesen igaz. Az egészségtelen táplálkozás és a mozgás hiány is felel ezekért. Ha meg lusta az illető és nem figyel magára senki nem fogja sajnálni, persze közben mondogathatja hogy jajj a genetika az nagyon kegyetlen volt vele. Értem, hogy egy 100kg-s lányból nem valószínű, hogy 50kg-s lesz, de egy 64 már hogy a fenébe ne tudna leadni 10kg ha akarná. Elég ha pár napig kevesebbet eszel és már lemegy pár kg. Még a végén én érzem magam rosszul, mert vékony vagyok, ja tényleg nem eszek összevissza és edzek is rendszeresen. De persze biztos jó genetikám van...

Kérdésre válaszolva nem tartom igazságtalannak. Egyébként teltebb lányokból is vannak szépek, de ők igényesek, adnak magukra.

2019. máj. 17. 15:24
 9/27 A kérdező kommentje:

De hiába lesz lapos hasam, ha a csípőm széles, a combom meg vastag.

Olyan hibátlanul lapos meg sose lesz, mert az genetika.

2019. máj. 17. 15:24
 10/27 A kérdező kommentje:

75G melleim vannak.

Nem fognak égnek állni, ha megszakadok se. Erre nem lehet sportolni, vagy étkezni.

De biztos a lustaságtól nem merednek az égnek...

2019. máj. 17. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!