Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazságtalan ez egy kicsit?
Hogy egy genetikailag vékony, hízni nem tudó lány alakját így is sokan tökéletesnek tartják, de amikor szilikon cicit csináltat, konkrétan kész a "top tízes szupermodell".
Pl:
Míg azok a lányok, akik genetikailag teltebbek, azaz értsd 45-50, hanem 58-64kg-sak 170cm környéki magassághoz, elbukták a versenyt, hiába van nagy mellük, megette a fene, mert "lóg", vastagok a combaik, a hasuk is maximum állva lapos valamennyire.
Itt nem segít, hogy akkor sportolgatok pár órácskát meg tetetek némi szilikont a cicibe, mert nem lesz soha olyan az eredmény.
Az ilyen alakú lányokra gondolok:
Te most a genetikára fogod a lógó mellet, vastag combokat stb... ami szerintem nem teljesen igaz. Az egészségtelen táplálkozás és a mozgás hiány is felel ezekért. Ha meg lusta az illető és nem figyel magára senki nem fogja sajnálni, persze közben mondogathatja hogy jajj a genetika az nagyon kegyetlen volt vele. Értem, hogy egy 100kg-s lányból nem valószínű, hogy 50kg-s lesz, de egy 64 már hogy a fenébe ne tudna leadni 10kg ha akarná. Elég ha pár napig kevesebbet eszel és már lemegy pár kg. Még a végén én érzem magam rosszul, mert vékony vagyok, ja tényleg nem eszek összevissza és edzek is rendszeresen. De persze biztos jó genetikám van...
Kérdésre válaszolva nem tartom igazságtalannak. Egyébként teltebb lányokból is vannak szépek, de ők igényesek, adnak magukra.
De hiába lesz lapos hasam, ha a csípőm széles, a combom meg vastag.
Olyan hibátlanul lapos meg sose lesz, mert az genetika.
75G melleim vannak.
Nem fognak égnek állni, ha megszakadok se. Erre nem lehet sportolni, vagy étkezni.
De biztos a lustaságtól nem merednek az égnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!