Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazságtalan ez egy kicsit?
Hogy egy genetikailag vékony, hízni nem tudó lány alakját így is sokan tökéletesnek tartják, de amikor szilikon cicit csináltat, konkrétan kész a "top tízes szupermodell".
Pl:
Míg azok a lányok, akik genetikailag teltebbek, azaz értsd 45-50, hanem 58-64kg-sak 170cm környéki magassághoz, elbukták a versenyt, hiába van nagy mellük, megette a fene, mert "lóg", vastagok a combaik, a hasuk is maximum állva lapos valamennyire.
Itt nem segít, hogy akkor sportolgatok pár órácskát meg tetetek némi szilikont a cicibe, mert nem lesz soha olyan az eredmény.
Az ilyen alakú lányokra gondolok:
Nem vagyok sem 64kg, sem igénytelen.
Felső határnak írtam a 64kg-t.
Amugy voltam 50kg is. Nem lett törékeny balerina alkatom, látszott, hogy magasabb súlyból (akkor konkrétan 58kg-ból) fogytam le. A combjaim továbbra is összeértek, de minden bordám, a térdem, a könyököm kiállt.
Groteszk volt.
Amugy sportolok és nagyon keveset eszek.
De nem ezen múlik, dolgozni csak hozott anyagból lehet.
De most kit érdekel kinek mi tetszik?
Én is hasonló alkatú vagyok mint a 2. linkeken a csajok, még kis hasam is van és? Igy is van elég jó pasi, akinek igy tetszek. Soha nem éreztem az alakom hátránynak...sőt!
N27
Hasonló az én alakom is, csak sokkal nagyobb mellekkel...
(de nem, máson se látom szépnek ezeket a formákat)
Fontold meg amit az utolsó írt. Én is kesereghetnék, hogy ronda a fejem- ebből nem lehet lefogyni.
Inkább kihozom az arcomból amit lehet, hogy amikor tükörbe nézek tetszen a látvány.
Igazságtalan, hogy mások szépnek születnek? Az. De ha ezen lovagolnék csak, akkor se lennék szebb.
Nem bántásból, csak tényleg nem kell mindenkinek a linkelt lányoknak lennie...
Minek vetíted ki a saját véleményed mindenkire? Még mindig egy rakás bullshit az egész, akárhány kérdést írogatsz még ki. Nem fogja felépíteni az önbizalmad a hisztériád.
Olyan nincs, hogy látszik valakin, hogy 58 kilóról fogyott 50-re és nincs 50 kilósan törékeny, gebe alkata. :D Menj már el pszichológushoz, könyörgöm!
A 2. csoportért a fél karukat odaadná a legtöbb férfi.
Tisztázásképpen pedig elmondanám neked, hogy 170 cm-es magassághoz az első csoport biztos nem 45-50 kg. Azt se tudod, mit beszélsz. Ilyen magassághoz maximum fejletlen kislányok 45 kilósak, nem felnőtt nők. Az első csoport 50 és 60 kg között lehet, a második meg inkább kb. 63 és 70 között.
Én pont 170 cm vagyok és 60 kiló, heti 5x sportolok és nem buktam el semmilyen versenyt, ebben biztos vagyok.
Biztos nem akarnék olyan testet, mint az első három képen. Azokon a lányok betegesek és műk.
Abszolút elégedett vagyok a jelenlegi alakommal, dolgoztam én azért a feszes hasért és jó combért. ;)
20/L, 175 cm, 58 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!