Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az àtlag 25-30 körüli nők idősebbnek néznek ki, és kevésbé kívànatosak?
Amennyire észrevettem, ebből a korosztàlyból màr csak azok néznek ki szépen, akiknek fontos, hogy jól nézzenek ki (pl. fotózàsra jàrnak), illetve akik genetikailag szerencsések.
Mindez azt jelenti, hogy a 25-30 éves női korosztàly kb. 80%-a màr elég rossz àllapotban van. Ez azért döbbenetes, mert csak pàr évvel idősebbek, mint a 20-22 éves fiatal lànyok, mégis ég és föld a különbség.
Mert eddigre kezdenek el meglátszani a borzalmas életmód (cigi, mozgás hiánya, egészségtelen étkezés) következményei. Sok lány van, aki 21-22 éves koráig megehet kb. akármit, akkor is feszes és szép marad. De aztán ezek a dolgok felhalmozódnak, meg a hormonháztartás is elkezd változni, és hirtelen eltűnik belőlük a fiatalos szépség.
Aki egészségesen él és nem szerencsétlen a genetikája, az 30 fölött is tud nagyon jól kinézni.
"Előre tudhattam volna, hogy fog majd olyasvalaki írni ide, akinek elkérték a személyiét... :D"
Ja, hát vagyunk így egy páran.
Az viccesebb volt, mikor tavaly választásokon, mielőtt megnézték az adataim, megkérdezték, hogy ha jól látják, akkor első választó...? :D
A férfiak egy jelentős része 30, de legkésőbb 40 éves korára meghízik és/vagy megkopaszodik. 50 évesen meg infarktusban/rákban/stroke-ban meghalnak.
Komolyan nem hiszem el, hogy ezzel az undorító általánosítással, aminek még alapja sincs itt kell fárasztani a népet. Vezesd le a frusztrációd máshol.
Éppenséggel kapok fiatal jó csajt.
Màsrészt nem mondom, hogy az érintett nők közül egy sem dugható, de arra azért nem lennék büszke, hogy megfektettem egy olyat.
Volt màr olyan nőm, akivel nem szívesen mutatkoztam nyilvànos helyen, ironikus módon viszont minél több idő telt el, annàl jobban kezdett el kinézni. De fénykoràban màr nem velem volt. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!