Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, ha már ráírtok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ha már ráírtok egy ismeretlen csajra miért olyan nehéz megnézni, hogy van-e barátja?

Figyelt kérdés

Írkáltam pár csoportba meg promóztam dolgokat, kaptam cserébe egy jelölés áradatot férfiaktól. Amivel nincsen baj alapvetően. De emellé kaptam 4 embertől ilyen "Szia! Van kedved ismerkedni?" "Szia, mizu, van barátod?" típusú üzenetet. Amikor pont ezek miatt már kiraktam azt is, hogy párommal együtt vagyunk, pedig nem vagyok ez az online kapcsolat mutogatós. Azt is néztem, hogy 2 hete voltunk kirándulni, 5 bejegyzést kellett volna legörgetni a közös képekért.

Egyszerűen nem értem. Meg se nyitjátok a csaj adatlapját? Megnézitek a profilképet aztán hú de jó csaj, már írok is neki? Legalább arról győződnétek meg, hogy kamuprofil-e. Vagy hogy az ország másik felén lakik-e. Miért nem lehet ezeket leellenőrízni mielőtt ráírtok valakire ismerkedési szándékkal?

2019. máj. 13. 23:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
Csak tudjuk azt, hogy az, hogy van barátod, még nem zárja ki azt, hogy lefeküdj mással is.
2019. máj. 13. 23:23
 2/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk arról a férfiról is megvan a véleményem, akinek nem rohadt taszító azt, hogy van párja a csajnak de mégis összefeküdne mással. Szerintem az ilyen még szexre is lenulláz bárkit egy normális embernél.
2019. máj. 13. 23:27
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon sok férfit nem érdekelne, hogy van-e barátod és nagyon sok nőt sem érdekel, hogy van-e épp pasija. Így működik a megcsalás. Ezek a férfiak meg gátlástalanul próbálkoznak.

Személyesen ismerek egy ilyen férfit. Több ezer nőre ráírt már az elmúlt kb. 5-6 ilyen éve után. Tinderen , Facebookon, mindenen. Lehet 30 le sem láttamozza, de ha a 31. letolja a bugyit, az neki már jó.

2019. máj. 13. 23:56
 4/13 anonim ***** válasza:
19%

bébi, ha ilyen bombanő vagy, miért vagy fent facen, ha idegesítenek a férfiak?(srácok)

Más lány meg tudja ezt oldani úgy, hogy nem jelöl vissza valakit, nem pedig rinyál.

De legközelebb ha ilyen hülye kérdést felteszel, tedd már oda elé, hogy azok, akik ezt csinálják....

2006 óta vagyok facen, azóta egy ismeretlen nőt nem jelöltem be.

2019. máj. 14. 00:18
 5/13 anonim ***** válasza:
31%

Mert semmit nem jelent, hogy van barátod.

Én nem szoktam ráírni senki ilyenre, meg eleve, de valahol meg tudom érteni azon férfiakat, akik mondjuk tesznek azért, hogy legyen valakijuk, akár személyesen is, és folyton a van barátom szövegbe futnak. Legalább próbálkoznak más platformon is, mi ezzel a baj? Elhajtod őket, mint a magzatvizet, ha nem akarsz semmit tőlük. Problem solved.

2019. máj. 14. 00:22
 6/13 anonim ***** válasza:
3%
Mert senkit nem érdekel,h van-e barátod :D
2019. máj. 14. 00:40
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
Hát nem csodálom, hogy az ilyen gusztustalan alakoknak csak az marad, hogy kétségbeesetten írjanak ismeretlenekre.
2019. máj. 14. 00:46
 8/13 A kérdező kommentje:

"bébi, ha ilyen bombanő vagy, miért vagy fent facen, ha idegesítenek a férfiak?(srácok)

Más lány meg tudja ezt oldani úgy, hogy nem jelöl vissza valakit, nem pedig rinyál."

Mondjuk mert a munkám miatt nem tudom azt megtenni, hogy ne jelöljek vissza vagy ne írjak vissza csak ismerősöknek. Az üzeneteket sem tilthatom le. Üzleti profilt pedig nem tudok csinálni mert muszáj, hogy személy szerint hozzám legyen rendelve és ugyan ez lesz az eredmény, már próbáltam. Nem tudom azt szűrni, hogy az adott illető most éppen fel akar szedni, vagy csak jelentkezni szeretne valamilyen kurzusra, vagy mondjuk üzleti partner lehet stb. Próbálkoztam ilyennel, annyit értem el vele, hogy elestem egy csomó tök jó lehetőségtől mert nem láttam fontos üzeneteket.

2019. máj. 14. 01:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a férfiak nagyobb részét(talán 60%) nem érdekli, hogy kapcsolatban vagy ,az esetek nagy részében még az sem,ha férjed van és akár két pici gyereked van.Férfiként ezt abszolút nem irigylem a nőktől,hogy milyen minden parasztot állandóan le kell koptatni.

Több, mint 10 éve van feleségem,de a mai napig elszörnyülködök azon,hogy mennyien próbálkoznak be egy kis potyapunci reményében.Hidd el,még nem is az ismeretlenek áradata a legrosszabb, hanem amikor egy veled szemben korrekt ismerős tesz folyamatosan ajánlatokat a feleségednek. Lassan ez alapján kezdem el szürni az ismerőseimet,mert aki a hátam mögött ajánlatokat tesz,az szerintem engem sem tisztel.

Ezek az egyedek próbálják azzaé magyarázni a viselkedésüket,hogy ez a férfiak dolga,ez a természetes,de szerintem csak szimplán parasztok.

2019. máj. 14. 02:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Magasról tesznek rá, hogy van barátod. Én megkérdeztem az egyiket, hogy nem veszi észre, hogy van valakim? Amire ő azt válaszolta, hogy semmit se jelent a szerelem elmúlik, meg nekem is jobb lenne ha mással is szexelnék... Leiltottam. ja és azóta is együtt vagyok a barétommal immáron 6 éve, szóval még tévedett is
2019. máj. 14. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!