Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha már ráírtok egy ismeretlen csajra miért olyan nehéz megnézni, hogy van-e barátja?
Írkáltam pár csoportba meg promóztam dolgokat, kaptam cserébe egy jelölés áradatot férfiaktól. Amivel nincsen baj alapvetően. De emellé kaptam 4 embertől ilyen "Szia! Van kedved ismerkedni?" "Szia, mizu, van barátod?" típusú üzenetet. Amikor pont ezek miatt már kiraktam azt is, hogy párommal együtt vagyunk, pedig nem vagyok ez az online kapcsolat mutogatós. Azt is néztem, hogy 2 hete voltunk kirándulni, 5 bejegyzést kellett volna legörgetni a közös képekért.
Egyszerűen nem értem. Meg se nyitjátok a csaj adatlapját? Megnézitek a profilképet aztán hú de jó csaj, már írok is neki? Legalább arról győződnétek meg, hogy kamuprofil-e. Vagy hogy az ország másik felén lakik-e. Miért nem lehet ezeket leellenőrízni mielőtt ráírtok valakire ismerkedési szándékkal?
Kit érdekel van-e bartod vagy sem...
Győzzön a jobb! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!