Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy reagálnátok erre?
Nem szoktam csajozni,sőt még komolyabb kapcsolatom se volt igazán,de most meg tetszett egy lány.3 évvel fiatalabb,még suliba jár.Kb 50km-re lakik tőlem.Azon gondolkoztam hogy rá írok ismerkedés céljából,de azt lehet gáznak fogja tartani.Ezért úgy gondoltam hogy azt írom neki hogy meg szeretném ismerni,és lenne-e kedve találkozni.
Szerintetetek hogy kezdeményezzek?Ilyen egyből “levágósan” ,vagy csak barátkozzak?
Nem nézne rám furán hogy mit akar ez...
(Nem ismerjük egymást,csak egy suliba jártunk,de szerintem rám nem is emlékszik,én meg nem vettem észre :/)
Magyarul az a kérdés hogy szerintetek milyen egy jó indítás? :) 22/f
Szia! lenne kedved meginni velem valamit?
Ennyi. Nehogy elárult, hogy nem volt még nőd.
N.
Nem szoktam ide fel járni úgyhogy nem tudom kitől kellene segítséget kérnem.Lehet csak azért írtam ki mert kell egy kis löket,mert tavaly csúnyán ott hagytak,mert nem az elképzelésének megfelelő voltam az egyik nő szemében.Azóta kicsit be rozsdásodtam,nem igazán érdekelt senki.
Lehet hülyén hangzik ,de most nem akarom el szúrni,és lehet ezzel szúrom majd el...
Csak olyan cinknek tartom látatlanba el hívni.Most írok neki,ő majd mond egy hétvégét hogy mikor ha benne lesz,és aztán ugyanúgy megy a hét tovább,kicsit izgatottan,majd a találkozón ki derül hogy nem is úgy képzeltük el a másikat mint ahogy.
Na mindegy ez az én gondom,megint túl bonyolítom.Lesz ami lesz.Köszi a válaszokat! (:
Ha egy suliba jártok, akkor még elé is toppanhatsz ezzel.
32/f
Nekem nemtetszett sose, ez az ismeretlenül ràírós dolog.
DE viszont, pàrommal is így jöttem össze.
Egy faluban laktunk, viszont nem ismertem. Nevét se tudtam. Làtni szoktam az utcàn, tudtam h falubeli.
Úgy hozta a sors hogy az én középsulimba jött tanulni, ès nyàron rámírt csak úgy a sulival kapcsolatossan. Majd suliban élőben is beszélgettünk. :)
Valami hasonlót te is írhatnàl neki.. vagy nemtudomm.
Én már nem járok suliba.Csak ahol végeztem ő oda jár még most is.Alattam volt pár évvel.Ezért ezt sajna nem írom,mert az olyan lenne mintha évekre visszamenőleg figyeltem volna ...De amég oda hártam nem vettem észre.
Ha bele megy a találkába majd alkítom valahogy a dolgokat. Köszi nektek is (:
Ember... pihentesd már magad.
Vagy talán túl sok túró rudit ettél?
Túl egyszerű és túl sablonos szöveg, amit írtál.
Pluszba még emeld ki, hogy miért szeretnéd megismerni, mi az ami megfogott benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!