Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha ez szóba jönne, hogyan reagálnátok le?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a kérdést folytatva 20 éves vagyok és még nem volt párkapcsolatom. Sajnos eszméletlenül tapasztalatlan vagyok a lányok terén, emellé a sima baráti kapcsolatok létrehozása is nehezen megy. Nem siránkozni jöttem, tudom hogy ez mind az én hibám. Szépen lassan haladok, fejlesztem magamat, illetve diétázok, edzek, szóval próbálom magamat rendbe tenni minden téren. Nyilván próbálok ismerkedni, igaz eléggé félénken, nincs a helyén az önbizalmam, viszont nem félek az elutasítástól. Inkább attól tartok, hogy nem akarnak majd a lányok bajlódni egy 20 éves kezdővel. Mindenhol azt hallom, hogy aki normális, annak teljesen mindegy lesz, mert ha kedvel, akkor ezek ellenére is kedvelni fog.
Múltkor amúgy megkaptam egy lánytól, hogy ő 30-35 körüli pasit szeretne, a vicc az, hogy ő 18 éves. :D
2018. aug. 26. 16:22
3/13 anonim válasza:
A fiatal, és az idősebb női korosztály is a 30-35 éves pasikra bukik.Én is ezt tapasztalom.:-(
2018. aug. 26. 16:24
4/13 anonim válasza:
Off: Amúgy én is ezt vettem észre, a 20-as éveimben rám se nagyon néztek a nők, pedig szerintem akkor jobban néztem ki, most meg 36 évesen már nem is hajtom őket, kopaszodom is, van egy kis pocakom is, mégis megtalálnak, a 20-50 éves korosztály! (facebookon, munkahelyen, szórakozóhelyen). Ki érti ezt?
2018. aug. 26. 16:33
5/13 A kérdező kommentje:
Általánosítani nem lehet, ezért se jelentem ezt ki, én is szimplán csak egy kis storyt meséltem el.
2018. aug. 26. 16:41
6/13 anonim válasza:
Engem mindig a nagyjából saját korosztályom vonzott, 18-20 évesen pl. pont megfelelt egy 20 éves, most 30-as vagyok, most a 30-as korosztály jön be. Biztos a te korosztályodban is vannak, akik a saját korosztályukhoz vonzódnak. Nem mindenki, de attól még nem dől össze a világ. Sok sikert! Önbizalmat meg úgy tudsz szerezni, ha eljársz olyan helyekre, és olyan dolgokat csinálsz, ami érdekel, mindegy, hogy az a kirándulás, a zenélés, a sport, az animék, a játékok... keress ilyen közösségeket, az érdeklődésednek megfelelően, és jön szépen vele az önbizalom is, mert a saját köreidben otthonosan fogsz mozogni, ez pedig doppingol.
2018. aug. 26. 16:42
7/13 anonim válasza:
Akkor neked egy (nem tudom mi nálad a minimum korhatár) egy szintén tapasztalatlanabb de értelmes 17-18 éves lány kéne. Aki már nem annyira idétlen tini kategória de azért még picit fiatalabb.
Aztán ha meg betalál egy normális huszonéves akkor meg gondolom azzal se lesz bajod:)
2018. aug. 26. 18:18
8/13 anonim válasza:
Hello 16F vagyok nekem nagyon segített 3 youtube csatorna rendbe tenni magamat ebből 1 angol.
Ez egy nagyon jó csatorna igazából majdnem minden fent van. Testépítés, öltözködés, haj-arc meg minden ápolása hogyan kell borotválkozni meddig kell borotválkozni, stb.
Ezen kívül kell a magabiztosság. Kezdj el egy hobbit edzést ha elkezd menni már magabisztosabb is leszel. Próbálj kilépni a konfort zónádból mosolyogj rá emberekre az utcán, fesztiválon pl pacsizz teljesen idegenekkel 10-2 fog de az jó arc ha már visszapacsizott.
2018. aug. 27. 11:55
9/13 anonim válasza:
Hah, már megint egy 20 eves, aki azt gondolja, el van késve. Én 32 évesen! Na én már el vagyok késve. :(
2018. aug. 29. 06:51
10/13 anonim válasza:
Normális, értelmes sracnak tűnsz a kiírásod alapján. :) Biztos vagyol benne, hogy megfogod találni a párod. De általánosítani, miszerint a 20 éves csajoknak a 30 èves jön be, nem szabad. Igen van ilyen is, de mivel en 30 eves vagyok ( nő ), tudom, hogy a haverjaim, rokonaim akik a 30 par eves korosztalyhoz tartoznak, többsége szóba sem allna ilyen fiatal lánnyal. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!