Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha ez szóba jönne, hogyan reagálnátok le?
A barátnőim 18-23 évesek, és a barátaik közül a legidősebb 27 éves talán (és a lány is 20+). Szóval én nem annyira tapasztaltam, hogy egy tízessel fölélőnek a lányok a saját koruknak. Persze vannak, akik igen, én mást tapasztaltam, bár én pl egyetemista vagyok, ami picit megint más helyzet, mintha csak azt a réteget nézzük, aki nem jár egyetemre. Nem tudom, miben más a diákbérleten meg azon kívül, hogy később jó eséllyel lesz valami papírunk valami vélt vagy létező tudáshalmazról. :D De lehet, hogy van különbség.
Amúgy nem tudom, engem például nem zavarna, amit írsz. 20 éves vagyok (najó, 20,5), és én például 19-24 éves korosztályban nézelődnék leginkább, alatta tutifix, hogy nem, felette meg húznám a szám, de talán még egy évre legyintenék, ha olyan az illető. De egy 28-30+ évessel már nem tudnék elképzelni semmit így 20 éves fejjel. Szóval én meg abszolút az ellentéte vagyok a tapasztalataidnak, és igazából a barátnőim alapján is azt tudom mondani, hogy mindenki a saját kora -1, +6 év kategóriákban nézelődik. De ez még mindig csak egy kis minta, mint tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!