Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha ez szóba jönne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha ez szóba jönne, hogyan reagálnátok le?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a kérdést folytatva 20 éves vagyok és még nem volt párkapcsolatom. Sajnos eszméletlenül tapasztalatlan vagyok a lányok terén, emellé a sima baráti kapcsolatok létrehozása is nehezen megy. Nem siránkozni jöttem, tudom hogy ez mind az én hibám. Szépen lassan haladok, fejlesztem magamat, illetve diétázok, edzek, szóval próbálom magamat rendbe tenni minden téren. Nyilván próbálok ismerkedni, igaz eléggé félénken, nincs a helyén az önbizalmam, viszont nem félek az elutasítástól. Inkább attól tartok, hogy nem akarnak majd a lányok bajlódni egy 20 éves kezdővel. Mindenhol azt hallom, hogy aki normális, annak teljesen mindegy lesz, mert ha kedvel, akkor ezek ellenére is kedvelni fog.
2018. aug. 26. 16:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, nagyon reggel van meg, picit kuszan fogalmaztam, de a lényeg, hogy hajrá és no para. :)
2018. aug. 29. 07:39
 12/13 anonim ***** válasza:
En lenyegesen idosebb vagyok nalad, de annyit mondhatok, hogy ha egyidosek lennenk, bejonnel :) szeretem a kuzdo tipust, es te az vagy.
2018. aug. 29. 08:27
 13/13 3.14159265357989 ***** válasza:

A barátnőim 18-23 évesek, és a barátaik közül a legidősebb 27 éves talán (és a lány is 20+). Szóval én nem annyira tapasztaltam, hogy egy tízessel fölélőnek a lányok a saját koruknak. Persze vannak, akik igen, én mást tapasztaltam, bár én pl egyetemista vagyok, ami picit megint más helyzet, mintha csak azt a réteget nézzük, aki nem jár egyetemre. Nem tudom, miben más a diákbérleten meg azon kívül, hogy később jó eséllyel lesz valami papírunk valami vélt vagy létező tudáshalmazról. :D De lehet, hogy van különbség.

Amúgy nem tudom, engem például nem zavarna, amit írsz. 20 éves vagyok (najó, 20,5), és én például 19-24 éves korosztályban nézelődnék leginkább, alatta tutifix, hogy nem, felette meg húznám a szám, de talán még egy évre legyintenék, ha olyan az illető. De egy 28-30+ évessel már nem tudnék elképzelni semmit így 20 éves fejjel. Szóval én meg abszolút az ellentéte vagyok a tapasztalataidnak, és igazából a barátnőim alapján is azt tudom mondani, hogy mindenki a saját kora -1, +6 év kategóriákban nézelődik. De ez még mindig csak egy kis minta, mint tudjuk.

2018. aug. 29. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!