Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti hogy reagálnátok erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Nem szoktam csajozni,sőt még komolyabb kapcsolatom se volt igazán,de most meg tetszett egy lány.3 évvel fiatalabb,még suliba jár.Kb 50km-re lakik tőlem.Azon gondolkoztam hogy rá írok ismerkedés céljából,de azt lehet gáznak fogja tartani.Ezért úgy gondoltam hogy azt írom neki hogy meg szeretném ismerni,és lenne-e kedve találkozni.

Szerintetetek hogy kezdeményezzek?Ilyen egyből “levágósan” ,vagy csak barátkozzak?

Nem nézne rám furán hogy mit akar ez...

(Nem ismerjük egymást,csak egy suliba jártunk,de szerintem rám nem is emlékszik,én meg nem vettem észre :/)

Magyarul az a kérdés hogy szerintetek milyen egy jó indítás? :) 22/f

2019. márc. 14. 01:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

Nekem az a furcsa, hogy már most a találkozót tervezgeted, holott egy teljesen idegen lányról van szó, és ki tudja, hogy mit fog írni. Ez mondjuk jó is, mert kell az önbizalom. De a társkereső oldalakon tapasztalt sanyarú dolgokból kiindulva még az sem biztos, hogy visszaír. Meg még le is tilthat úgy tudom, legrosszabb esetben.

Szóval ilyenek miatt borzalmasan nehéz dolog ez az egész, mert bizonytalanság van, nincs merre elindulni.

2019. márc. 14. 07:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, akkor a legapróbb szöveg is jó. Hívd el beülni valahova és annyi. Ne kisregényt írj.
2019. márc. 14. 08:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Végignézi a képeidet és majd az alapján dönt.

A tetszel neki, a legsablonosabb duma is beválik majd.

2019. márc. 14. 09:15
 14/17 anonim ***** válasza:
34%
Utolsó, ez sajnos nem igaz. Mert a pasi is csak addig “szép”, amíg megnem szólal de buta...
2019. márc. 14. 09:44
 15/17 anonim ***** válasza:
18%
Direkt nyitást kell csinálnod. Felejtsd el a pitizést meg a nők tanácsait csajozási kérdésben.
2019. márc. 14. 09:47
 16/17 A kérdező kommentje:

Az elején akarom jól indítani,és úgy hátha ad egy esélyt.Képeim alapján nem vagyok túl előnyös,de lehet rakok majd egy újat :D Annyira nem is vagyok rá görcsölve mert eddig is meg voltam egyedül,csak ő most valahogy meg tetszett,és ez ritka nálam hogy valaki ennyire meg fogjon.

Amég meg nem szólalok lehet be jönnék neki,csak ha kezd megismerni rá jönne hogy unalmas vagyok.Vannak barátaim ,meg néha csinálunk programokat,de nem úgy élem az életem ahogy ő.

Annyi le jött a közösségi oldalkon hogy szeret a középpontban lenni,meg olyan aki szeret iskolába járni mert sokan ismerik.

Lehet csak azért tetszett meg mert kicsit hiányolom a múltat amikor iskolába jártam én is .

Na de vissza térve úgy sincs sok veszteni valóm...Csak úgy érzem “megértem” egy kapcsolatra.Vagy csak próbálnák valamit alakítani,tapasztalatot szerezni.És valamiért egy ilyen lány tetszett meg aki első rá nézésre az ellentétem...

2019. márc. 14. 19:34
 17/17 A kérdező kommentje:

#11 Akár nyitásnál oda is írhatom neki hogy én is oda jártam suliba,biztos látott párszor(már ha észre vett).

Utolsónak:Nem pitizni akarok,elég ha mond egy dátumot.A nők tanácsát azért kértem mert tudni akartam hogy a nők mit várnának el az ismerkedés elején.

2019. márc. 14. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!