Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire ilyesztene ez még titeket?
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet hogy szinte mindig azt szoktam hallani hogy egy lányhoz csak akkor érdemes odamenni hogyha előtte szemeztünk egymással vagy rámosolygott, a gondom viszont az hogy én hiába próbálok szememezni lányokkal ők gyakorlatilag keresztül néznek rajtam.Tehát a kérdés az hogy mennyire lenne fura vagy ilyesztő nektek ha egy ismeretlen fiú akinek nem is küldtetek jeleket hogy szabad a pálya odajönne hozzátok ismerkedni?2019. márc. 18. 18:16
1/5 anonim válasza:
Az az iJesztő, ha visszautasítás után se veszed a lapot és elkezded zaklatni. Abban nincs semmi iJesztő, ha odamész ismerkedni. (Persze este a sötétben egy kietlen utcában nem a legjobb ötlet.)
2/5 A kérdező kommentje:
*ijesztene meg.Kicsit elírtam
2019. márc. 18. 18:22
3/5 anonim válasza:
Nem ijednék meg,amennyiben Nekem tetsző,és értelmesen közelít.De ha nem az esetem,ennek ellenére normálisan próbâl közeledni,akkor sincs gond
4/5 anonim válasza:
Eddig kb csak így jöttek oda hozzám, nem ijedtem meg (nyilván ehhez az kell, hogy ne legyen fenyegető a megjelenése és azért ne éjszaka egymagamban támadjon le). Azt amit mondanak, hogy akkor érdemes odamenni, nem úgy értik, hogy egyébként nem szabad és megijedünk tőled, csak akkor azért mégis csak nagyobb siker-aránnyal dolgozhatsz, ha előtte volt bátorítás a másik fél részéről. Nyilván ha minden pozitív megerősítés nélkül szólítasz le számtalan nőt, számíthatsz rá hogy elég nagy százalékban el fognak utasítani, akármilyen okból. Ha elkezd szemezni veled, akkor azért kisebb eséllyel fog elküldeni, ezt így értik szerintem.
5/5 anonim válasza:
Engem az “ilyesztő” ijesztett meg.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!