Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szolid fiúk tetszenek nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szolid fiúk tetszenek nektek lányok?

Figyelt kérdés

Én sajnos ilyen vagyok ami nagyon megnehezíti a pártalálást.

Vannak olyan lányok akiknek bejön a kinézetem de soknak gond az hogy szolid vagyok. Miért baj ez?

Én nagyon szeretnék barátnőt, akivel kölcsönösen és őszintén szerthetnénk egymást.

Lehet így barátnőm?

2019. márc. 17. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Milyen téren szolid?
2019. márc. 17. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Azért baj, mert nem érzem magam biztonságban egy szolid vagy ha jól értem, kicsit anyámasszony katonája mellett. Olyan érzésem van, hogy nekem kell őt megvédeni. Ismertem olyat, aki elképesztően jól nézett ki, de előbb du..gott volna meg, mint hogy kézen merjen fogni. Az ilyet nagyon kis aranyosnak tudom találni, de szerelmes abba leszek, aki nem kér huszonötször engedélyt, mielőtt arcon csókol, hanem elkapja a kezemet, magához ránt és úgy csókol meg, hogy levegőt sem kapok közben.
2019. márc. 17. 12:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2-es ja aztán meg megy a feljelentés, jobb esetben megalázás, szerinted hülyeségből kérünk már mindenre engedélyt?
2019. márc. 17. 12:56
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Pedig az engedély kibszott szexi.
2019. márc. 17. 13:03
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Milyen értelemben szolid?
2019. márc. 17. 13:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszenek, kicsit olyan benyomást kelt,mintha megrontanám őket.

Hú, de perverz vagyok... :) 26N

2019. márc. 17. 13:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 Ez nem hinném hogy minden nőnek bejön, főleg aki csak udvariasságból üli végig a pasival a randit, mert nem jön be neki.
2019. márc. 17. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:
62%
6-os, de jó ezt olvasni. El tudok vonatkoztatni, tudom, hogy nem így kell ezt értelmezni.
2019. márc. 17. 14:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne így kéne értelmezni?

Számtalan perverzió létezik és nem csak a férfiak fejében...

2019. márc. 17. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!