Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők! Milyen kinézetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Milyen kinézetű és személyiségű fiúk/férfiak tetszenek?

Figyelt kérdés

Milyen férfiakat találtok alkalmasnak apukának?

Légyszi leírod a korodat is!

Köszi!

2018. nov. 29. 18:17
 1/10 anonim ***** válasza:
A férfiak. Nem szeretném körülírni, ebben minden benne van.
2018. nov. 29. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

Ahogy én észrevettem, főként a környezetemben, az idősebb, apukásabb kinézetű, mackósabb, testesebb, masszívabb férfiak tetszenek nekik külsőleg. Belsőleg pedig a magabiztosabb, ezermestertípus, önmagával nagyjából harmóniában lévő férfiak, akik nem rendelkeznek érzelmi fájdalmakkal, emiatt pedig nem frusztráltak, és képesek mindig önmagukat adni.

Legalábbis én ezt tapasztalom a környezetemben.

2018. nov. 29. 18:24
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez tetszik nekik: [link]
2018. nov. 29. 18:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem közepes testalkat, szakáll (igényes, nem a bokor), borosta, nem baj, ha kicsit hosszabb a haja. Nekem kell kigyúrtnak lennie, de lehetőleg ne legyen vastagabb a karom az övénél (átlag 48 kg vagyok, szóval bem egy nagy elvárás), és ne legyed dagadt (kis fölösleg hastájékon pl. nem gond). Szőrös legyen, ez viszont fontos, utálom, ha egy pasinak nincs szőr a mellkasán.

Személyiség: határozott, stabil érzelmi háttér, megbízható, felelősségteljes, hűséges típus, aki komolyan veszi a családját, lehet rá számítani. Lehet vele beszélgetni, értelmes, vicces, és a szerelmemen kívül a legjobb barátom is.

30N

2018. nov. 29. 18:34
 5/10 anonim ***** válasza:

* nem kell kigyúrtnak lennie.

Bocs, teló javít.

2018. nov. 29. 18:34
 6/10 anonim ***** válasza:
62%

Nekem inkább ez tetszik.

[link]

2018. nov. 29. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Nekem meg ez tetszik

[link]

2018. nov. 29. 18:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Számomra az ideális apuka:Nyitott a terhesség részleteire,nem felszínes olyan szempontból,hogy a kisebb nagyobb vàltozások kiakasszák,szépnek talàlna kismamakènt,nem ciki előtte semmilyen rosszullét,elkísér a vizsgálatokra,amikor megszületne a baba mégjobban imádna ès hàlás lenne,segítene levenni a terheket a vàllamról,ő is kivenné a részét az éjszakai virrasztàsból és az aggodalmakból.És ez az odaadó hozzáàllás jellemezné a későbbiekben is.Összehangoltan hoznànk vinnènk a gyereket az oviból,vagy ha ez a munka miatt nem lehetsèges,lennènek” apás” programok,hogy a gyerek ne csak “ anyás” legyen.Azt szeretnén hogy a gyereknevelèsi kérdésekben legyen vélemènye de ne ilyen vaskalapos szülőként viselkedjen.Azért picit laza és humoros de legyen rendkívül megbízható.

Még nincs gyerekem :D

22L

2018. nov. 29. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Arcra nekem ő:) A férjem kicsit hasonlít is rá.

[link]

190cm vagy az feletti magassággal. Testalkat szempontjából lehet mackós-testesebb, se a soványak se a kigyúrtak nem jönnek be.

32/N

2018. nov. 29. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Kinézetre a magas (nálam magasabb, szóval 180cm felett), vékony, izmos (sima sportos/szálkás testre gondolok, inkább legyen sovány, mint kigyúrt), ápolt, rövid hajú, rövidre vágott szakállú, szemüveges férfiak tetszenek. Öltözködés szempontjából a visszafogott, egyszerű, férfias stílus jön be legjobban (farmer és ing vagy póló).

Belső tulajdonságok szempontjából fontos, hogy okos, értelmes, erkölcsös, szerény, visszafogott legyen. Legyen megbízható, szorgalmas, céltudatos, erős, domináns személyiség és legyen érett, felelősségteljes, komoly, türelmes, szeresse a gyerekeket, lehessen vele viccelődni és komoly dolgokról is beszélni. Szerintem ennyi nagyjából elég ahhoz is, hogy valaki jó apa és férj legyen.

21 vagyok.

2018. nov. 29. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!