Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják itt hogy a sminkelő nők nem tetszenek nekik?
Én azt nem szeretem, ha valaki mondennap sminkel.
A smink alkalmakra való.
Egy praktikus ok: akarsz adni egy puszit a lánynak és ott a vakolatnyi alapozó.
Mert nem tetszik mindenkinek. Van akinek igen, van akinek nem. Én a természetes, fedetlen bőrt szeretem. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy leplezed a hibáid, hanem arra, hogy nézel ki. Számomra ez egyet jelent önmagad el nem fogadásával és egyúttal egy álarc is. Mondhat bárki bármit, én nem szeretem. És nem, a minimál sminket sem. És igen, meg tudom különböztetni.
Ja és a bronzosító kifejezetten visszataszító szerintem, de még a szolizás is. Szeretem a sápadt bőr személy szerint.
Általánosítasz. Biztos van aki szereti.
Ugyanakkor én sem szeretem. Olyan természetellenesem hat, mint pl a Playboy címlapok photoshopolt fényképei, vagy egy botoxolt arc. Szép-szép, de érzed, hogy valami nem stimmel. + ahogy mások is írták egy jóízű puszit sem lehet lenyomni neked akármikor mert elkezdesz nyüszögni, hogy jajj a sminked - legalábbis másoknál ezt tapasztaltuk :)
Nem azzal van baj szerintem ha sminkeli magát egy nő, hanem inkább azzal, ha túl sok sminket kell használnia annak érdekében hogy jól nézzen ki, hiszen ha összejön valakivel, előbb-utóbb a kapcsolat úgyis eljut egy olyan szintre amikor mondjuk együtt alszanak(vagy mást is csinálnak mellette), és másnap reggel mikor a férfi meglátja a nőt smink nélkül, rájön hogy nem is néz ki annyira jól, csak az egy óra sminkelés miatt tűnt szépnek
Ebbe nem akar senki belefutni szerintem
Ha smink nélkül is jól nézel ki, és csak néhány finomításra használsz sminket, akkor nincs semmi gond :)
Amúgy erősen kétlem hogy több lenne az olyan férfi akit zavar a smink mint akit nem
Szerintem ritka az hogy valakit ez konkrétan zavarna, ha sminkeli magát egy nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!