Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha főleg a fiatalabb fiúk tetszenek 24 évesen?
22 éves koromban kezdtem el érezni, hogy leginkább a nálam pár évvel fiatalabb srácok tetszenek, tehát most pl. a 20-22 évesek. Nemrég összejöttem egy 19 éves fiúval és 3 hónapig tartott a dolog, a srác a korához képest nagyon érett és okos volt, egy egyetemre járunk. Nem tudom, ennek milyen pszichológiai háttere lehet? Szerintetek ez perverzió? Kicsit félek, nehogy később rosszabb legyen és 30 évesen is 20 évesekkel járjak..
Egyébként nőként nem vagyok lemaradva a kortársaimtól, most szereztem meg a 2. diplomám és erősen dolgozom a jövőmön. Sőt, kicsit túlzottan is karrierista vagyok, elképzelhető, hogy emiatt választok "könnyedebb", fiatalabb embereket magam mellé?
Perverzió???? Ha 24 évesen a 14 évesek tetszenének akkor lenne indokolt ez a szó!!
3-5 év ebben a korban egyáltalán nem mérv adó. Több ilyen ismerősöm van ahol a nő idősebb. És??? Külső szemmel egyáltalán nem látazik a korkülömbség.
Egyik oldalról egyetemet végzett felnőtt nő egy érettségizővel, másik oldalról 5 év.
Még nagyon határeset lefelé annyi, ha ez nem változik, beszélgess pszichiáterrel.
Hú, hát akinek ezen akadt meg a szeme az egész kérdésből, annak biztos van valami komplexusa ezzel kapcsolatban, mert én nem hangsúlyoztam ki, az tuti:D
Nyilván arra értettem, hogy elég sokat dolgozom a jövőmön és igyekszem "felnőtt" életet élni annak ellenére, hogy 19 évesekkel kavarok, tehát nem álltam meg a kamasz létben tengődve:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!