Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30évesen is a fiatalabb srácok tetszenek?!
Igen az nekem 22 evesen ijeszto pocit, hogy 3-assal kezdodik valakinek a kora :D Oke hogy fiatalos kivul belul de ez valahogy egy ilyen nagy fordulopont mert 30 evesen mar vegleg nem gyerek az illeto mikozbe azert 20 evesen meg nagyon sokan azok, 30 evesen mar nem.
De ettol fuggetlenul ha kulsoleg tetszene es belsoleg is akkor engem nem erdekelne. A vonzodas ilyen dolog nem te iranyitod (de jo is lenne). Ha 30as a csaj akkor harmincas es ha belezugok akkor is kell. Meg ez kulonben is relativ, ismerek olyat aki mar 15 evesen harmincnak nezett ki :D
Érdekes amit írsz...30 éves vagy, az 5 évvel idősebb pasikat már kiégett nyugdíjas tespedt fazonoknak mondod?
Attól,hogy Te 22-nek érzed magad (néznek) még 30 vagy.
A 35-40+-os pasik nem hiszem,hogy Benned látják a fiatal pipihúst, inkább a huszon évei elején járó csajokban. Jogosan.
És nő vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!