Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb fiúk (20-25)! Nektek tetszenek az ilyen alkatú nők?
Nem találtam pontos képet, de kb olyan alakom van mint a képen szereplő 3. hölgynek.
Szóval semmiképpen nem vagyok vékony de szerintem a túlsúlyos kategóriába sem vagyok sorolható. 4 hónap alatt most adtam le a 20.-ik kilómat, régen nagyon kövér voltam. Viszont hiába fogytam, az önbizalmam továbbra is a béka segge alatt és azóta is úgy érzem, hogy senkinél nincs esélyem mert pl. a karom vastag, vagy a csípőm kicsit széles meg egyebek. Mint mondtam még sokat szeretnék fejleszteni magamon, ellenben szeretnék véleményeket is hallani a korosztályomtól, hogy nekik a husibb nők bejönnek-e.
18L, ismerkedős priviket kérlek ne írjatok, nem azért tettem fel a kérdést. :)
Én nőként mondom neked, hogy semmi baj az alakoddal, ha tényleg úgy nézel ki, mint a 3. lány a képen :) Nagyon szép, nőies forma, nincs mit szégyellned.
Gratulálok az eddigi eredményedhez, mindenképp tiszteletre méltó! És további sok sikert, szerintem nagyon jó úton haladsz :)
Nekem határozottan tetszik!
Szerintem egy ducibb lány is lehet nagyon nőies és szexi. Sosem értem ezt a divatot és a többi férfi gondolatát. Én nem a divatmagazinokból tanulom meg, hogy mit találjak vonzónak egy nőn, szóval kicsit máshogy is gondolkodom.
4 hónap alatt 20 kiló fogyás nem durva egy kicsit? Biztos, hogy egészséges úton csináltad? Nem mondom, szerintem sem kéne túlsúlyosan élned, és ezt nem a látvány miatt mondom, hanem a szív és érrendszered miatt elsősorban. De azért nehogy már kicsinálnod magad azért, hogy megfelelj a szépségideálnak!
Nem zavarna, hogy a karod vastag és a csípőd széles. Ezt is lehet szexinek látni.
A kérdésedre a válasz, hogy a husisabb nők bejönnek-e, a részemről egy határozott igen.
Kár, hogy nem akarsz ismerkedni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!