Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valami baj van velem, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baj van velem, hogy a fiatalabb srácok tetszenek?

Figyelt kérdés

Az összes barátnőmnek és ismerősömnek idősebb a barátja legalább 5-6 évvel, de valakinek 10-el is, aki pedig szingli, azok is mind idősebb pasit akarnak.

Hát nekem meg a kisfiúk tetszenek. :D Mármint 18-20 körül. Én 20 éves vagyok, szóval nem sok a korkülönbség, de elég furán nézett már rám emiatt 1-2 ember, pedig nem vagyok pedofil. Csak cukinak tartom őket, másrészt az idősebb srácok többsége már túl komoly nekem, nem lehet velük hülyülni. És amúgy sem akarok még házasságot meg összeköltözést.

2016. okt. 10. 15:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Amíg Te jól érzed Magad, ne foglalkoztasson, hogy ez meg az hogy néz Rád. Ha 20 évesen 12 éves fiúk után futnál, akkor azt mondom, hogy igen, valami nincs rendben. De egy-két éven nem érdemes fenn akadni:)
2016. okt. 10. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!