Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h inkább a fiatalabb srácok tetszenek? Ez nagy baj?

Figyelt kérdés

Nem a 10-15 évvel fiatalabbakra kell gondolni...az érettebb fiatal srácokra. -5-7 év is belefér még, ha a kortársaihoz képest komoly az illető.

Valamiért sokkal őszintébbek, kedvesebbek, jobban tudok velük beszélgetni is. És nem néznek olyan perverzül mint az idősebbek... :/

De ez probléma a társkeresésnél hosszú távon...

2018. máj. 8. 23:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Na ja. De a korod nem derül ki.

31/f

2018. máj. 8. 23:06
 2/12 A kérdező kommentje:

De ne ítéljetek el... 24 vagyok.

Vmi baj van velem?

2018. máj. 8. 23:09
 3/12 anonim ***** válasza:
46%

Akkor lesz ez probléma, amikor te már fészket raknál, családot, esküvőt tervezgetnél, a párod viszont még egy kvázi gyerek lesz, akinek esélye sincs mindezt véghez vinni.

Megjártam a hadak útját. 19 évesen összejöttem egy 24 éves csajjal és rengeteg, de rengeteg veszekedésünk volt ebből.

Pedig isten a tanum rá, én szerettem, de egyszerűen nem voltam, sőt a mai napig nem vagyok azon a szinten, hogy ezeket megadjam egy nőnek. 26f

2018. máj. 8. 23:14
 4/12 A kérdező kommentje:

Igen... én is ettől félek.

Amúgy van barátom, 19 éves. És ő hozza fel a gyerek, család, közös lakás témát (én még korainak érzem, és nem is várhatom el ezeket). Patt helyzet...

De ezen felül is, a pszichológiája érdekelne ennek a dolognak...a nálam sokkal idősebb pasikat élből elutasítom, a velem egykorúak meg untatnak. Normális ez??

2018. máj. 8. 23:21
 5/12 anonim ***** válasza:
25%

Ez engem is erdekelne. :D

Nekem sem tetszenek az idosebb pasik. 21 vagyok, nalam max 1-2 evvel idosebb parjaim voltak.

Elobb nezem meg a ferfiasabb fiatal fiukat az utcan, mint a korombelieket. Ez egyebkent most nem gaz, majd 10 ev mulva lesz az. :D

22L

2018. máj. 9. 00:07
 6/12 anonim ***** válasza:
21L*
2018. máj. 9. 00:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Azért mert valószínű látsz bennük valamit. Illetve lehet van benned egy kicsi "anyai ösztön" tudat alatt. Szerintem nem elítélendő. Miután véget ért a kapcsolatom én is rájöttem hogy milyen nő kell nekem és amit régen elítéltem hogy nem jönnék össze idősebb nővel az már elmúlt mivel lehet hogy egy idősebb nő tudja megadni azt nekem amire vágyom (egyáltalán semmi extra dologra nem kell itt gondolni) (mivel elég érett vagyok a koromhoz képest) ezért már az idősebbeket is megszoktam nézni. 21/F
2018. máj. 9. 05:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Nincs azzal baj, hogy a fiatalok tetszenek. A baj az, hogy ők nem tudnak dugni :)))
2018. máj. 9. 05:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Aszongya perverzül néznek ki az idősebbek....:D

De neki a 15 éves fiúkák jönnek be...:D

2018. máj. 9. 07:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Perverzül néznek rám!!! XD
2018. máj. 9. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!