Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h inkább a fiatalabb srácok tetszenek? Ez nagy baj?
Nem a 10-15 évvel fiatalabbakra kell gondolni...az érettebb fiatal srácokra. -5-7 év is belefér még, ha a kortársaihoz képest komoly az illető.
Valamiért sokkal őszintébbek, kedvesebbek, jobban tudok velük beszélgetni is. És nem néznek olyan perverzül mint az idősebbek... :/
De ez probléma a társkeresésnél hosszú távon...
Na ja. De a korod nem derül ki.
31/f
De ne ítéljetek el... 24 vagyok.
Vmi baj van velem?
Akkor lesz ez probléma, amikor te már fészket raknál, családot, esküvőt tervezgetnél, a párod viszont még egy kvázi gyerek lesz, akinek esélye sincs mindezt véghez vinni.
Megjártam a hadak útját. 19 évesen összejöttem egy 24 éves csajjal és rengeteg, de rengeteg veszekedésünk volt ebből.
Pedig isten a tanum rá, én szerettem, de egyszerűen nem voltam, sőt a mai napig nem vagyok azon a szinten, hogy ezeket megadjam egy nőnek. 26f
Igen... én is ettől félek.
Amúgy van barátom, 19 éves. És ő hozza fel a gyerek, család, közös lakás témát (én még korainak érzem, és nem is várhatom el ezeket). Patt helyzet...
De ezen felül is, a pszichológiája érdekelne ennek a dolognak...a nálam sokkal idősebb pasikat élből elutasítom, a velem egykorúak meg untatnak. Normális ez??
Ez engem is erdekelne. :D
Nekem sem tetszenek az idosebb pasik. 21 vagyok, nalam max 1-2 evvel idosebb parjaim voltak.
Elobb nezem meg a ferfiasabb fiatal fiukat az utcan, mint a korombelieket. Ez egyebkent most nem gaz, majd 10 ev mulva lesz az. :D
22L
Aszongya perverzül néznek ki az idősebbek....:D
De neki a 15 éves fiúkák jönnek be...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!