Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják itt hogy a sminkelő nők nem tetszenek nekik?
Miért van az, hogy ha a Te álláspontodat nem erősítem, ergo ellenzem esetünkben a sminket, meg a többi ilyen baromságot, mint műköröm, műhaj, stb, akkor én hülye vagyok aki azt se tudja mi az a bronzosító? Ha az önigazolást nem adom meg neked, hanem elmondom a véleményem, akkor már szar vagyok? Akkor miért kérdezed idegen emberek véleményét?
És nem, az igényes külsőhöz NEM tartozik hozzá a sminkelés. Lehet valaki ápolt, igényes egy csepp vakolat nélkül is.
Rólam még nem sminkelő nők is hitték azt többször, hogy nem sminkelek. Mindig csak akkor hitték azt, hogy ki vagyok sminkelve, mikor a szám nude helyett színes.
De vakolat... nekem ha nagy ritkán van pattanásom, soha nem fedem el pluszban. Mindig gyenge fedésű alapozót vagy BB krémet használok, nem nyomkodok rá korrektort. És simán lehet puszit adni, megnyalni is, nem fog lejönni. Amúgy is folyton dörzsölöm az arcom meg a homlokom, annyi hülye ügyfél van.
Tényleg sokan hiszik azt, hogy ha nem photoshop-oltra vagy alapozva, akkor nem vagy kialapozva.
Oke, en nokent leirom a velemenyemet, illetve tapasztalataimat.
1) En sokszor termeszetesnek hato teljes arcos sminket csinaltam (max 20 perc osszedobni, de ha sietek 15). Na, anno igy talalkoztam baratom haverjaival, de mostanaban nem raktam fel semmilyen sminket es mikor megkerdeztem toluk latnak-e valtozast rajtam, a hajamtol kezdeve a ruhamon at mindenre tippeltek, csak a sminkre sem. Szerintuk ugyanugy nezem ki smink nelkul, mint teljes arcos sminkkel. Tehat ennyit errol, hogy meg tudjak kulonboztetni. :D Persze en nude szineket hasznalok, meg nen viszek tulzasba semmit, mivel nem szeretem a dramatikus sminket.
2) A smink nem valtoztatja meg az arcod annyira, hogy elrohanjon toled a srac, ha leveszed. Akiken annyit valtoztat, azokrol visit a 30kgvakolat, hatalmas muszempilla, extrem ajkak stb es szerintem izlestelen is. De ha nem extrem a sminked, annyit nem tudsz valtoztatni az arcodon, hogy mas embernek nezz ki. Ha szep vagy sminkkel, akkor nem lehetsz ronda nelkule.
3) Akik ideirnak, azok valoszinuleg nincsenek tisztaban azzal, mi smink es mi nem. Pelda:
Mindket kepen ki van sminkelve.
Ez is smink.
Amugy elozo linkben ne tevesszen meg hogy oda van irva, hogy without makeup... sok sztarrol van "without makeup" akiken meg muszempilla is van, de a cikkirok szerint az natural. :DD En tudok am nektek olyan sminket osszehozni, hogy 20 termeket hasznalok es nem jonnetek ra sosem. Tenyleg, amelyik ferfi elhiszi, hogy latja... en evekig tanultam sminkelni, 276262 sminkes videon vagyok tul es meg igy SEM tudnam mindenkirol megmondani, hiszen ha pl csak BB kremet rak fel a noci, azt szinte lehetetlen kiszurni, max sejtem, ha latom hogy tul egyenletes a borszine. Sot kihuzhatod a felso szempillasorodat is cerkaval, belulrol a vizvonalbal, azt se egyszeru kiszurni, hacsak nem lattad elotte sokszor, mert ez annyit tesz, hogy enyhen sotetebb lesz a felso szempillasorod vonala. Van szintelen szempillaspiral is, azt te nem fogod kiszurni, hogy par mm-t nott a szempillaja, sem azt ha borszinu cerkaval kihuzza az also vizvonalat, hogy nagyobbnak tunjon a szeme. Soroljam meg, miket nem tudtok eszrevenni sminktudas nelkul? Mert ennel sokkal tobb dolog van.
Woow, ekkora baromsagot. A szemet is nyalogatod amugy (mert a szemamink is smink), hogy ez gatat szab az intimitasnak? Meg szerinted az a no, aki sminkel az MINDIG sminkben jar mindenhol? Otthon is full sminkben ul majd (kezdjuk ott, hogy a sminkeles nem azt jelenti, hogy az egesz arcodra sminket teszel, jelentheti, hogy kispiralozod magad es ennyi)? Masik, millionyi alapozo van, ami erintestol nem fog lejonni, ergo az izet max akkor erezheted, ha a parod arcat nyalogatod, mint egy kutya.
Szoval neked az intimitas az, hogy vegig nyalod a nod fejet? Szexin hangzik. :D
Latszik, hogy fogalmad sincs, mirol beszelsz, biztosan volt mar intimitasban reszed enyhen sminkelt novel, akirol sose tudtad, hogy azon volt smink... de ugye a ferfiak jol tudnak mindent a sminkrol, meg persze a nok a ferfiak miatt sminkelnek, nem azert, mert nekik az ugy tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!