Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek általában milyen személyiségű lányok tetszenek meg?
Szóval inkább a nyitott, vagy titokzatos, a szép de butuska lányok, a viccesek, a visszahúzódók, a partyarc csajok, a "tökös lányok" (szóval picit fiúsabb), stb.?
És rólam mit gondolnátok ezek alapján? (Próbálom a rossz tulajdonságaimat is felsorolni, hogy ne nézzetek nagyképűnek, hogy csak csupa jót írok magamról):
Szóval mások is mondták már, hogy vicces vagyok, kedves, aranyos, okos, ám ha olyan hangulatban vagyok, hamar felkapom a vizet és olykor elég sértődős is vagyok. Ami néha gondot jelent, az az, hogy túl büszke vagyok, így amikor összeveszek valakivel, tuti nem én leszek az, aki odamegy a másikhoz bocsánatot kérni. Ezenkívül őszinte is vagyok, csak előfordul, hogy megbántok másokat, pedig én nem bántásnak szántam, amit mondtam. És még annyi, hogy néha mondják rám, hogy önző vagyok.
Szóval ezek alapján milyennek gondoltok? Tényleg eltaszítom az embereket a viselkedésemmel?
Magabiztos, mosolygós, nagydumás.
Azért a nagydumás, mert én speciel nem vagyok olyan, hogy nem áll a szám, és azért jobb, ha legalább ő ilyen .
Amiket írtál azok kis dolgok, nem zavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!