Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 178cm/63 kg-al tetszhetek úgy általában a srácoknak?
Figyelt kérdés
Nemrég fogytam le 33 kg-ot, így lettem 63 kg, hosszú barna hajam van, és szemüveges vagyok.
A kinézetem úgy átlagos.
2012. szept. 29. 14:51
1/9 anonim válasza:
Igen, ha szép az arcod és jó a segged
2/9 anonim válasza:
Persze,hogy tetszhet.
De egy képről többet mondanánk
19F
4/9 anonim válasza:
Ha kicsit kevesebbet fogytál volna, lehet h jobban néznél ki.
5/9 anonim válasza:
Hát ha leadtál 33 kilót, úgy lóghat a bőröd, mint egy 95 éves nénike mellei:D
6/9 A kérdező kommentje:
Hát kedves utolsó, lehet, hogy leesne az állad, hogy milyen szépen feszes lett a bőröm, hála a sok edzésnek és a mindennapos tornának, mozgásnak, úgyhogy nem kellene beszólni. :)
2012. szept. 29. 16:52
7/9 anonim válasza:
végre egy lány aki kitartó volt :)
Így a leírtak alapján feszes bőrrel jó fenékkel biztos,hogy bejönne
8/9 anonim válasza:
Úristen :D
Nem raksz ki egy összehasonlítós képet? :)
Kíváncsi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!