Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre jobban tetszenek a fiatal lányok, de nekem van barátnőm, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 25 éves férfi vagyok 3 éve kapcsolatban, barátnőm 24 éves. Mostanában olyan közegben dolgozom, ahol sok a fiatal, 16-20 éves lány és sokat flörtölnek stb, én meg egyre többet elkalandozom fejben. A barátnőmöm már kicsit érződik, hogy nem olyan fiatal és ezek a fiatal lányok élettel telik, pezsegnek. Szeretem a barátnőmet és nem akarom megcsalni, de nem tudom, hogy küzdjem le ezt a gondolatot?
2018. aug. 2. 17:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd ott a barátnődet. Lehet neki is jobban tetszenek a fiatal fiúk, és hát te nem vagy már olyan fiatal, elvégre is még nála is idősebb vagy.
2018. aug. 2. 17:35
 2/16 anonim ***** válasza:
15%
verd ki, aztán elszáll a gondolat, de valamelyik facebook képére, mert az csak olaj a tűzre.
2018. aug. 2. 17:42
 3/16 anonim ***** válasza:
20%
*de ne
2018. aug. 2. 17:42
 4/16 anonim ***** válasza:
97%

Nyugodj meg, nem szereted.

Ha szeretnéd nem másokon járna az eszed...

2018. aug. 2. 18:03
 5/16 anonim ***** válasza:
97%
Barátnőd is megérdemelne egy szexi 16 éves fiúkát egy 25 éves papa helyett, mégis veled van...
2018. aug. 2. 18:06
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Ott hagyod, én is léptem 26 évesen egy 16 éves lányért.

Jól látod, ő már kiöregedett mellőled.

2018. aug. 2. 18:12
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

Ez mese habbal. Eddig csak lanyok irtak ide.

Szexi 16 eves? 😂😂😂😂 micsoda? 😂😂😂 (ez jo volt, ezen jot rohogtem) nezzd mar meg a “szexi” 😂😂😂😂 16 eves fiukat. (Feldobta a napom ez a mondat) 😂😂😂😅😅😅😅😁😁😁😁 egy 24 eves no, mikor jon ossze egy nala joval fiatalabbal? Soha!

Minden bizonnyal a baratnod is kivan meg fiukat, idosebbeket, sarmosabbakat, szexibbejet mint te magad vagy. Ne akadj fel ezen ennyire. Masreszt, meg csak 25 eves vagy, messze van meg az elkotelezodes, ha ugy erzed szakits vele es eld ki magad. Vagy csald meg, a megcsalas is elfogadott lett a mai vilagban, (foleg a nok koreben). A megallapodas, leallapodas meg kdebb van. Az osszes rokonom, ismerosom huszonx evesen allapodott le....mind banja.

Szoval..szerintem...tedd amit jonak latsz.

2018. aug. 2. 18:18
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
"A barátnőmöm már kicsit érződik, hogy nem olyan fiatal"... 24 éves, jesszus...Hagyd ott, jobb lesz neki nélküled, te meg tiniuhetsz kedvedre.
2018. aug. 2. 18:35
 9/16 anonim ***** válasza:
96%
Én 22 vagyok (tehát már jó öreg), és 16-20-nak szoktak nézni. Lehet, hogy téged is becsaptak és nem is annyi idősek, csak benézted. Most mi lesz? Lehet, hogy a barátnőd pont ilyen, de én ismerek olyan 30+ éveseket is, akik teljesen fiatalosak, nem is mondanád meg, hogy nem huszonévesek.
2018. aug. 2. 19:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
"A barátnőmöm már kicsit érződik, hogy nem olyan fiatal és ezek a fiatal lányok élettel telik, pezsegnek." Ezen felröhögtem (én is 24 éves vagyok, tehát már én is örg sz.rnak számítok :'( :P). Tudod, a 24 éves barátnőd, és a 16-20 éves csajok között van különbség, ezek a lányok most próbálgatják a szárnyaikat, élvezik a figyelmet, és naivabbak, persze hogy pezsegnek. Remélem a barátnőd rájön, hogy kiscsajokon jár az eszed, és dob, értelmesebbet érdemel.
2018. aug. 2. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!