Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre jobban tetszenek a fiatal lányok, de nekem van barátnőm, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 25 éves férfi vagyok 3 éve kapcsolatban, barátnőm 24 éves. Mostanában olyan közegben dolgozom, ahol sok a fiatal, 16-20 éves lány és sokat flörtölnek stb, én meg egyre többet elkalandozom fejben. A barátnőmöm már kicsit érződik, hogy nem olyan fiatal és ezek a fiatal lányok élettel telik, pezsegnek. Szeretem a barátnőmet és nem akarom megcsalni, de nem tudom, hogy küzdjem le ezt a gondolatot?
2018. aug. 2. 17:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan elnézem a problémádat, szerintem is jobban illenél egy tinilányhoz.Szellemileg mindenképpen.Ez most nem bók.

A barátnődet meg Engedd el, hozzá agyilag érettebb Férfiak illenének, nem ilyen pasi, mint te.

2018. aug. 2. 19:49
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

"A barátnőmöm már kicsit érződik, hogy nem olyan fiatal"=>???

Wtf???

24 évesen a csúcson voltam :'D jobban néztem ki, mint 16-20 évesen. Neked fogalomzavarod van, öcsém... Ja, én amúgy pont a fiatalabbakra bukom, csak hogy szóljak, igenis van ilyen...

2018. aug. 2. 19:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Jézuusom, te is még tök fiatal vagy milfeken kéne gondolkoznod nem még fiatalabbakon.
2018. aug. 2. 20:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Légyszi, add meg a barátnőd elérhetőségét, hadd küldjem el neki ezt a kérdést xD

Szerintem ha ezt a kérdést megmutatod neki nem fog haragudni, nevetve dob ki ;)

2018. aug. 2. 21:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

24 éves nem olyan fiatal? ? :o

Hapsikam tényleg kajtass inkább 15 évesek után, ők a neked való szint. És remélem megnősülni sohasem fogsz hiszen mindenki csak öregedni fog melletted. .

2018. aug. 2. 21:14
 16/16 anonim ***** válasza:
68%

Ezt efebofiliànak hívják. Nem büntetendő, mint a pedofília, de sok problémát okoz majd a jövőben. 25 évesen még csak-csak elfogadott, hogy ez a korosztàly vonz, de később nem lesz az. Az ilyenekből lesznek azok, akik a gimik környéken mutogatják magukat az àltaluk vágyott tiniknek.

Ebben az esetben valóban a szakítás az egyetlen jó döntés. Tartós kapcsolatban gondolkodnod is felesleges, mert senki se marad 16 éves, és csak a fejlődésben lévő testhez vonzódsz. Mire megáll a növésben, és a felnőtt nőkre jellemző alkatot eléri, neked fel se fog állni rà.

Nem tudom, hogy hol dolgozol, ahol sok a tinilány, de ha nem szeretnéd, hogy kirúgjanak, akkor ezt ne ott éld ki. Gondolom, nem kérsz személyit, és egy-egy fejlettebb 13 éves nagy bajba tud sodorni. Azon kívül, hogy esetleg egy pár vérmes apuka se értékeli, hogy kihasználod a helyzetet, és ilyen munkakört keresel, ahol fiatalkorúak körül tudsz legyeskedni.

2018. aug. 2. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!