Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis, mit tudnak ezek a lányok?
Fiatalon, már 18-20 évesen olyan férfiakkal vannak kapcsolatban, akik biztosítják számukra a lakhatást és a jómódot. Nem dolgoznak, nem tanulnak, de jobban élnek, mint aki egy életet ledolgozott.
Ha véletlenül szakítanak, már egy éven belül megvan az új, aki még tehetősebb és még bőkezűbb. Aztán férjhez is mennek gyorsan, és élnek tovább bőségben és békességben munka nélkül nyugdíjig.
Hogy a fenébe csinálják?
Gondolom csinosak, meg nem akkora az arcuk, mint a többinek.
32/f
Gondolom jól néznek ki.
Ha nekem lenne pénzem én is eltartanék egy ilyen nőt.
Átlagon felüli külső, pénzért megvásárolható lélek.
Én erre sosem voltam irigy, sokkal többre értékelem, ha valamit én érek el magamtól.
Tudod, kérdező, az ilyen lányoknak nem gond, ha tárgyként funkcionálnak. Ugyanúgy a pasi felszerelésének a részei, mint a húszmilliós kocsija, meg a fux a csuklóján.
A csaj nem kell, hogy nagy szám legyen, elég, ha átlagos, de átlag fölött tud költeni a külsejére, és nem árt, ha bírja a gyomra, amikor apuci nem jön haza éjszakára, vagy amikor dührohama van, és úgy beszél vele, mint egy utolsó útszélivel.
Az a nő, akit kitartanak, annak nem lehet önbecsülése. Az, ha arcoskodik, könnyen ajtón kívül találhatja magát. Jobb a helyzete annak, akinek a pasi csinál egy-két gyereket, mert utána már akkor se igen kerül utcára, ha lecserélik fiatalabbra.
Ismerek ilyen párocskákat. Egyik nővel se cserélnék. Megtehettem volna, de az én gyomrom nem veszi be.
Nincs mit irigyelni rajtuk. Nincsenek ugyan kifizetetlen szamláik, de önecsülésük se sok.
"Szerinted egy anya nem a család része?"
aha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!