Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis, mit tudnak ezek a lányok?
Figyelt kérdés
Fiatalon, már 18-20 évesen olyan férfiakkal vannak kapcsolatban, akik biztosítják számukra a lakhatást és a jómódot. Nem dolgoznak, nem tanulnak, de jobban élnek, mint aki egy életet ledolgozott.
Ha véletlenül szakítanak, már egy éven belül megvan az új, aki még tehetősebb és még bőkezűbb. Aztán férjhez is mennek gyorsan, és élnek tovább bőségben és békességben munka nélkül nyugdíjig.
Vannak 30-as, átlagosan kinéző pénzes pasik is csinos, 20-as barátnőkkel, akiket eltartanak.
2019. márc. 16. 18:48
12/24 anonim válasza:
Én nem irigylem őket... Ismerek ilyen csajt, összejött egy triplatokás, vállalkozó apuci fia csávóval, aztán gyorsan szült is neki egy gyereket. Az ilyen csajnak szülés után sincs pihenés, rohan vissza edzeni, mert ha megnyúlt marad a bőre, narancsbőrös a feneke, akkor a pénzes pasi dobja, mint a zsebkendőt. Xar lehet úgy élni, hogy folyamatosan egy másik féltől függsz.
2019. márc. 16. 19:15
13/24 anonim válasza:
Ezek a nők gátlástalanul élnek a női kiváltságokkal. Míg a férfiaknak mindenért keményen meg kell dolgozni/küzdeni, addig ugyanezt a nők pusztán 1 db punci meglétével is el tudják érni.
2019. márc. 16. 19:49
14/24 anonim válasza:
Utolsó, azért tegyük már hozzá, hogy elég kevés nő él így. Én akárhány pénzes pasit ismerek, a barátnő is keményen dolgozik.
2019. márc. 16. 20:27
15/24 anonim válasza:
13-as, azért ehhez a szituációhoz kell egy férfi is, akinek tökéletesen megfelel ez a helyzet.
2019. márc. 16. 21:05
16/24 anonim válasza:
Szépek, jók az ágyban, vidámak, szórakoztatóak és nem egoista hárpiák, ahogy az átlagos huszonéves nők.
2019. márc. 16. 22:35
17/24 anonim válasza:
Utolsó, a megkeseredett dumadat elnézve, neked nincs pénzed ezekre a szépséges, vidám, lepedőakrobata leányzókra. Végül is neked is a tökéletes kéne, a semmire.
2019. márc. 17. 01:35
18/24 anonim válasza:
#17: Elmagyaráznád, hogy ezt a válaszod mégis miből raktad össze? Tényleg érdekelne. Már, ha képes vagy egyáltalán megindokolni azt, amit írsz.
2019. márc. 17. 01:41
19/24 anonim válasza:
Azt se voltál képes felfogni, amit írtam, pedig nem bonyolult. A huszonéves nők az egoista harpiak, a kitartott pitsak meg az istennők, ahogy levezetted. Hát akkor szerezz pénzt és tarts el egy ilyen álomnőt, senki se tart vissza.
2019. márc. 17. 01:46
20/24 anonim válasza:
#19: De, felfogtam, hogy valamiért nagyon csípi a válaszom a csőröd, ezért hozzám vágtál valamit indulatosan. Nyugi, ezzel nem volt gond.
"A huszonéves nők az egoista harpiak, a kitartott pitsak meg az istennők, ahogy levezetted."
A gond az, hogy én nem ezt írtam. Éreztem, hogy nem nagyon sikerül összeraknod, hogy mi is a problémád. Azért megpróbáltam. Esetleg elgondolkoznál, hogy pontosan mi is a gondod a hozzászólásommal? Esetleg lecseréltek egy ilyen lányra vagy nem kaphattál meg egy ilyen lányt? Ha gondolod, lemegyek ovis szintbe és elmagyarázom a válaszom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!